torsdag 24. august 2017

Hjemmelaget taco trines matblogg

Taco er fredagsmat nummer en for mange. Lag hjemmelaget tacokrydder etter oppskriften (eller kjøp ferdig). Fres løk, hvitløk og . HJEMMELAGET TACOKRYDDER og tips til sunne tacos.


Takk for fin matblogg , mye spennende.

Men så begynte jeg, som nybakt matblogger , å lage tacomåltidene mer eller mindre fra bunnen av. Jeg byttet ut tacokitet med hjemmelaget. Topp fredagstacoen med deilig hjemmelaget tilbehør! I dette innlegget har jeg samlet oppskrifter på tilbehør som jeg liker å servere. Den aller beste tacoen lager du selv, og det er slett ikke vanskelig eller spesielt tidkrevende.


Lag gjerne ditt eget tacokrydder, som sammen . Har du lyst til å prøve deg på litt hjemmelaget snacks i helgen? Salsaen smaker også godt som tilbehør til taco og annen tex-mex.

Vi tenker likt i dag, dette er på menyen hos oss i kveld også! Men med hjemmelaget salsa fra din oppskrift! Varier den tradisjonelle tacoen med en fargerik og smakfull taco -bowl, da vel!


Bruk grønnsaker (og frukt) etter smak og behag, eller hva du har . Mange har etterlyst oppskrift på tortillas på bloggen, og her kommer den. Server dem som tilbehør til favoritt- tacoen ! Hjemmelaget tacokrydder og tips til sunne tacos - TRINEs MATblogg. Her er oppskrift på en frisk variant med tomat, løk, chili, lime og koriander.


Du kan selv bestemme hvor hot den skal være! Salsa er selvskrevet tilbehør til taco og . Salsaen vår smaker herlig av tomater, koriander, hvitløk, chili og lime og er det naturlige tilbehøret bl. Prøv den også som dipp til.


Trine Sandberg, som er kvinnen bak Norges mest leste matblogg ,. For eksempel fra oppskriften til Trines Matblogg , Matprat eller Godt. Av samme grunn kan hjemmelaget krydder fint være det økonomiske valget også. En hjemmelaget salsa av mango som passer veldig godt til taco.

Tilsetter du litt finhakket rødløk i tillegg passer den også godt til kylling og laks. Tacokrydder lager du enkelt selv! Fyll tacokrydderet på glass med lokk til neste tacokveld.


Vi elsker både grønnsaker og salsasaus til fredagstacoen. Og salsa fresca er supergodt til tacoen , enten det er som følge til kjøttdeig, braisert .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg