torsdag 31. august 2017

Juleskinke waldorfsalat

Sammen med sennepsgratinert juleskinke har du garantert en fulltreffer. Noen serverer juleskinken på selve julaften, mens andre serverer . Ingredienser til personer. Lise Finckenhagen gir deg oppskriften på en gammel klassiker, juleskinke med waldorfsalat. Lag et ordentlig godt måltid av restene fra gårsdagen.


Juleskinke waldorfsalat

Smaker godt sammen med magert kjøtt som kalkun, kylling og svin, enten det er som oppskåret stek eller . Pakk den kokte juleskinken ut av posen og ta vare på kraften til en saus. Waldorfsalat er klassisk tilbehør på norske koldtbord. Skjær skinken i skiver og server med waldorfsalat til. Saften fra waldorfsalaten. Jeg selv spiser waldorfsalaten som dessert, mens de andre synes det er godt med skinke eller kalkun ved siden av.


Juleskinke hører julen til, men den er god hele året lang. Med enkle grep kan du forandre den tradisjonelle juleskinken til et festklart og lekkert. Server sommerskinken, waldorfsalaten og de lune potetene sammen. Dette er også nydelig julepålegg, og passer godt til waldorfsalat. Den klassiske salaten waldorf hører med til julens koldtbor sammen med juleskinke , kalkun og ribbe.


Juleskinke waldorfsalat

Fin følgesvenn til både kalkun og juleskinke , og ikke minst på koldtbordet. Røkt juleskinke, finskårede epleskiver og finsnittet vårløk. Honningmarinert juleskinke , waldorfsalat og hakkede urter. Kjøp en ferdig kokt juleskinke. Kjempegodt til waldorfsalat ,damp noen asparges til Men jeg ville nok hatt kokte poteter til middagen også,med en . Luke 3: I dagens luke lager Wenche lettsaltet og røkt juleskinke og.


Hjemmelaget sildesalat og sursild. Julesylte med grov sennep, rødbeter og lefse. Ribberull med rødkål. Roastbiff med remulade. Røkelaks med eggerøre.


Juleskinke waldorfsalat

Inneholder: Gluten, soya, melk, nøtter. Sylte med sennep og rødbeter. Lammerull med rødbet salat. Skagensalat med lodderogn. Langtidsstekt kalkun.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Conny. Gravet laks med sennepssaus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg