torsdag 10. august 2017

Iranske navn jenter

En herlig genser inneholder lekre gensere, til damer og til herrer: Hege. Fin og god genser med stripe til dame, i Alpaca Soft. Genser med rundfelling til jente og gutt, strikket i Peer Gynt.


Vanskelighetsgrad: Simple. Price as configured: NOK0. Kant-m strikkes r på alle p. Strikk kant-m, r sammen. M=maske, r=rett, vr=vrang, str= strikk , p=pinne, omg=omgang,.


Fell til raglan på hver 2. Jeg ELSKER strikkegensere, og her har jeg samlet alle mine nye favoritter. For meg er strikking ren meditasjon og noe jeg elsker. En liten stund på dagen hvor . Nå har du hele genseren på pinnen der du strikket bolen. Fortsett så med raglanfelling.


Dvs du feller to masker sammen på den ene siden av . Raspberry Kiss Jumper by DROPS Design. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med hullmønster. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har laget en gratis oppskrift til dere - på en enkel og noe oversize genser med raglanfelling ! Bla forbi den engelske for å komme til norsk oppskrift. Herregenser med rundfelling, strikket i Peer Gynt. Håper du også syntes den var enkel å forstå, og nå har lært deg en nyttig metode for hvordan man kan strikke sokker. Men din forklaring har . Vi har plukket ut en stilig herregenser fra dette hefte. Genseren er strikket i Sandnes Garn SISU, og har en pen smal passform og et stilfullt mønster.


Det benyttes Raglanfelling , og det er derfor lite monteringsarbeid. Mønsteret er relativt greit . Er det noen som har noen fine, forholdsvis enkle og gratis strikkeoppskrifter på genser med raglanfelling ? Jeg har strikket en del enkle . Har du hørt om raglanfelling før, men aner ikke hvor du skal begynne? Denne teknikken gjør det nemlig lekende lett å strikke genser.


Hold varmen i vinter med denne flotte genseren strikket med rundfelling! Få inspirasjon til å strikke - til Europriser! Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske.


Dette fordi det skal være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg