onsdag 9. august 2017

Hormonspiral vektøkning

Før brukte jeg P-piller (Mercilon i år), . Det jeg sliter med er vektreduksjon etter fødsel. Fikk en pike for måneder siden. Siden da har jeg ikke gått noe særlig ned i vekt. Legen spør i hvilken grad hormonspiralen kan antas å ha bidratt til vektøkning eller å ha vanskeliggjort vektnedgang.


Hva med p-piller med og . Verken bruk av p-stav eller gestagenpiller er assosiert med vektoppgang. I en enkeltstudie ble det observert en liten vektøkning hos brukere av hormonspiral , . Alle fakta om hormonspiralen. Bivirkninger kan forekomme: kviser, hodepine, kvalme, ømme bryster, vektøkning. Uren hu vektøkning og humørsvingninger… for å nevne noe. Hormonspiral - vektøkning ? Vektoppgang av spiral.


Flere resultater fra forum. SVAR: Hei jente år Så bra at du skrev til oss om dette. Noen som har opplevd vektoppgang som følge av hormonspiral ? Noen her som har hatt hormonspiral , å gått opp i vekt pga den? Janne Grandalen Nielsen (42) har fått en rekke tilbakemeldinger etter at hun fortalte om plagene hun fikk av hormonspiralen. Kronisk trøtthet, vektøkning og angst er blant symptomene som blir.


Mange synes også spiral er et bra alternativ. Det kan være gunstig å sette inn spiralen på seksukerskontrollen. Det finnes to grupper spiraler: . Finnes det prevensjonsmidler som ikke gir vektøkning ? De er ideelle for alle som prinsippielt ikke vil bruke hormonell prevensjon eller spiral , for alle som av . Det bør legges spesiell vekt på opplæring i riktig innsettingsteknikk.


Innsetting og uttak kan være forbundet med noe smerte og blødning, og kan fremkalle . Forstoppelse, vektøkning og urinveisinfeksjon er ikke typisk. Hvilke erfaringer har dere med hormonspiral. Har bare gått opp noen kilo. Minipille pille og implantat.


Disse hemmer eggløsningen, mens hormonspiralen hemmer eggløsningen i mindre grad. Tre enkle triks som kan få deg ned i vekt. Vi ser at de kvinnene som har født, gjerne velger spiral.


Noen svært få kvinner får en voldsom vektøkning mens de bruker p-sprøyte. Dersom du går opp mer enn kilo i vekt i løpet av det første halve året skal du ta. Jeg har hatt levanova i . En hormonspiral frigjør hormonet progesteron i livmoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg