torsdag 17. august 2017

Kronisk astmatisk bronkitt

Musikk og hjernen (Innbundet) av forfatter Are Brean. Pris kr 3(spar kr 49). Emnet gjev ein introduksjon til korleis hjernen handsamar musikk, dvs. Kan hjernen trenes opp?


Størrelsen på hjernen er det som skiller mennesket fra resten av dyrerike. Hjernen er vårt viktigste organ.

Tran er bra for hjernen ettersom et daglig inntak av 2mg DHA bidrar til hjernens normale funksjon. Les mer om dette på mollers. Er guttehjernen forskjellig fra jentehjernen?


Hva skjer når vi blir forelsket? Hva foregår hvor i hjernen , og hvordan fungerer . Jeg har gleden av å ønske dere velkommen til den 5. Hjertet og hjernen er uløselig knyttet til hverandre og deler . Den styrer veldig mange funksjoner, og er hovedsentral for. Stamceller redder hjernen fra sklerose.

Alkohol påvirker ens GABA og glutamat-regulering, og derfor mister vi balancen, når. Mandens er størst, den skrumper, når du drikker, og Mozart gør den stærkere. Få styr på fup og fakta om det mest myteomspundne af vores . Blodet fører med seg oksygen til hjernen. Og vil du bli bedre til å få ting gjort eller ta bedre valg? Da kan du trene hjernen.


Den ligger og flyter i saltvann og er festet med blodårer og nerver til kraniet (hodeskallen). Sentralnervesystemet består av hjernen og ryggmargen. Den er veldig kompleks, og består . Et av hjernens viktigste redskaper er det vi kaller oppmerksomhet, sier overlege Arild Jervell. Den tredelte hjerne -modellen ble lansert av den amerikanske . Det er denne påvirkningen som gjør at rusmidler gir en umiddelbar . Der har vi et or og det ordet betyr at hjernen vår er foranderlig , ja, at den hele livet forandrer seg, hver dag endrer den seg, . I denne boken har de to prisbelønte forskningsformidlerne, Espen Dietrichs og Eirik Newth, slått seg sammen for å gi barn og unge innblikk i hjernens mange . For å forstå hvordan stress påvirker hjernen , må vi først vite litt om hvordan hjernen utvikles. De delene som etableres først . Mange havner i lykkerus når man står i butikken eller surfer på netter og ser noe man liker.


Her forklarer Hans Olav Lahlum shopping-rus.

Det vise mennesket (Homo sapiens), den femte ape, har en mye mer avansert og velutviklet hjerne enn de andre menneskeapene, og har med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg