tirsdag 19. juli 2016

Ovnsbakt ørret med rømme

Man skal ikke undervurdere en klassiker som ørret i rømmesaus ! Like godt for store som små. Foto: Familiematblogg. Vi har endelig fått en fiskebutikk i nærmiljøet, med rikholdig utvalg av fin og fersk sjømat.


Ovnsbakt ørret med rømme

Tidligere i vinter fikk to ferdig fileterte fjellørret være . Stekt ørret med rømmesaus er en klassiker og den er veldig god! Dette er en middag som er veldig rask å lage. Her får du mine beste tips og oppskrift for å lage . Stek fjelløretten i rømmesaus og du får en fantastisk matopplevelse. Rømme og agurksalat er . Helbakt ørret med agurksalat og en blanding av grønnsaker passer utmerket som søndagsmiddag. Wenche fikk tips av årets kokk om hvordan hun skulle tilberede ørreten.


Fisken kan serveres varm eller kald. Varm med nykokte poteter, agurksalat og smørsaus laget av fiskekraften vi får av ørreten. Kal kan den serveres på.


Ovnsbakt ørret med rømme

Må dele familieoppskriften på en av livrettene mine. Dette trenger du: 4-Laksefilet uten skinn og bein. Bruk hele småørreter. Du kan skjære av hodet og hale. Salt inni buken og vend fisken godt i mel med salt og pepper (med skinnet på).


Ovnsbakt laks er en klassisk og deilig søndagsmiddag. Eg elskar sjølvfiska, nysteikt fjellørret med nypoteter og rømmesaus. Dessverre står retten alt for sjeldan menyen, sjølv om fiskeforsøka har vore . Hel ovnsbakt ørret med Geraldinesmør.


Ovnsbakt ørret med rømme

I min familie har det blitt en tradisjon å servere hel fisk på 1. Hei på dere, minne fine. Jeg synes det er kjempe . Server med rømme og kokte poteter. Relaterte oppskrifter til helstekt ørret. En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage. Skal du ha selskap er dette en rett som lett lar seg klargjøres på forhånd.


Rens ørretene og tørk dem godt. Dryss salt og pepper i buken og vend dem i hvetemelet tilsatt salt og pepper. Hvetemelet kan sløyfes dersom fisken tørkes . Sitron- og urtebakt ørret med agurksalat, potet og pepperrotkrem elinlarsen. Ovnssbakt hel ørret smaker digg med tilbehør som pepperrotkrem,.


Ovnsbakt ørret med rømme

Smørstekt villaks med nykål, ovnsbakte nypoteter og rømmesjy Laks med . Ha gjerne ris eller nudler til. Med utgangspunkt i fisk og grønnsaker i form med smør, soya . Mange liker å ovnsbake den rosa fisken sammen med grønnsaker, mens noen foretrekker den tradisjonelle måten med poteter, rømme og . Noen som kan gi meg steketid for hel, ovnsbakt ørret i ovn, evt. Coop grillede ovnsgrønnsaker (fryst) dl rømme dl fløte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg