onsdag 27. juli 2016

Køyeseng med oppbevaring

I vårt sortiment finner du køyesenger med ulik bredde, . Utforsk våre senger og finn den som passer deg best. Køyeseng Miley med Sprinkelseng 90x200. Hvis det er trangt på soverommet eller barnerommet så er en køyeseng en perfekt løsning.


Plassen under køyesenga er super til oppbevaring.

Her kan dere se vårt utvalg av smarte senger med oppbevaring under. Barneseng produsert i Frankrike. Delbetal med Klarna. En seng med oppbevaring er det optimale møblet i studenthybelen.


Rydd unna det ønsker og få en god natts søvn. Se hvordan spare verdifull . Stort utvalg av køyesenger av god kvalitet. Sjekk vårt utvalg og hent i.

Sengehylle og skuffer (for madrass eller for oppbevaring ) er tilleggsutstyr. Når man kjøper hus handler det om beliggenhet, men når man innreder barnerommet bør det overordnede nøkkelordet være oppbevaring. Steven er en sikker og stabil køyeseng i en klassisk stil, som kan gjøres om til to enkeltsenger. Under sengen finnes dessuten to skuffer – perfekte til . Snoop barneseng med oppbevaring er en plassbesparende seng med masse lagringsplass. Skyvedørene gjør den enkel å lagre tingene i. Er det ny seng du er på utkikk etter, eller trenger du møbler til oppbevaring ? Kanskje du vil skape en hotellfølelse på soverommet hvor du kan trekke deg tilbake . MYroom OKI Seng 90x20 Hvit.


BABEL Juniorseng med Oppbevaring 90x200. Tre skuffer med mål B65xD40xHcm. Skuffene kan plasseres på ønsket side av sengen.


Bygg en seng med innebygget oppbevaring eller lag en seng som ikke tar for mye plass når du ikke bruker den. Mulighetene er mange. Passer til både gutterom og jenterom. Parisot Stim køyeseng i en grov eik og hvit finish . Vi gir deg tips og .

En køyeseng er en drøm for hvert barn. Gjør en overraskelse for barnet ditt. Fargerike køyesenger med interessante mønstre finnes i SH!


En komfortabel og funksjonell seng er et grunnlag for en sunn søvn og et uunnværlig element på hvert soverom. Sengene i nettbutikken er tilgjengelige i . Brukt som juniorseng. Senger til liten og stor, barneromsinnredning, oppbevaring og pynt med praktiske.


Våre køyesenger bestilles som frittstående, hjørne eller vegg til vegg løs. Selges billig da vi ikke har plass til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg