fredag 29. juli 2016

Enkel kake til skoleavslutning

Nystekt, varm karamellkake smaker fantastisk! Kombinasjonen av karamellsmak og kaffe er rett og slett perfekt. Foto: Familiematblogg. Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen ,. Dette er en enkel kake å lage og den passer perfekt til dugnad eller sammenkomster.


Kjapp, enkel og god!

Kokoskake med marengs. En god og saftig sjokoladekake i langpanne går virkelig aldri av moten! En kjekk kjøttfri langpanne full av pizzasnurrer tenker jeg er topp å ta med i en avslutning. Sjokoladekake i langpanne er en enkel og svært populær kake som kan. Enten det er til skoleavslutning , konfirmasjon, dåp eller sommerfest,.


Jeg vil påstå at det er en myte at det er vanskelig eller tidskrevende å lage kake. Her er enkle kaker du kan lage istedenfor å ty til posekake. Med vekt på enkelt Jeg kan virkelig ikke bake, har ikke masse fancy kakeutstyr heller i skuffene.

Skal du på dugna skoleavslutning , feire sesongstart – eller er det kanskje din. Denne oppskriften er enkel , og resultatet blir en saftig og god sjokoladekake. Disse enkle kakeoppskriftene er perfekte også når det gjelder dugna kakelotterier , fotballcuper og hagefester.


Her finner du enda flere kaker. Denne kaken alltid populær, spesielt i barnehagen og på. Brownie cookies er enkle å lage og supre å dele ut på en avslutning. Perfekt på enhver avslutning ! En saftig og søt sjokoladekake med kaffeglasur som alle klarer å bake!


Bak gulrotkake til skoleavslutningen. Jeg har blitt spurt om å bake en kake til juleavslutningen for 1. Svarte selvfølgelig ja, og fikk vite at det er det samme hva jeg lager, bare . Skoletilstelninger, foreldremøter i barnehagen eller avslutning på håndballen – det skal stadig bakes kaker. Og en variant med sjokolade i . Den var veldig enkel å lage og, om jeg nå kanskje har hatt litt forkvaklet . Hjelp, det er sommeravslutning og du har helt glemt at du skal ha med kake.


I bilen utenfor, mens folk strømmer til med kaker og . Skoleavslutning - kakelotteri -basar-julebesøk-bursdagskake-og muffins.

Den er veldig enkel , og ingen røring av sukker og smør (hater det!!!). Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Oppskrift på sjokoladekake i langpanne med sjokoladeglasur. Saftig, god og enkel langpannekake.


Det skulle være en mettende, billig og enkel kake , med mye mel. I tillegg er en frisk avslutning på måltidet, med masse bær, perfekt etter tung julemat. Say hello to Tosca cake A vanilla cake with a crunchy caramalised almond topping TOSCAKAKE bakt i langpanne med ekstra mye og ekstra god karamellisert . Vi trenger ikke lage en kakebakekonkurranse for å fôre en gjeng med 6-åringer på skoleavslutning , mener Susanne Kaluza.


Jeg hadde egentlig tenkt til å la hele debatten om posekake vs. Det er tullete når man ser på hvor mye annen “latskap” og enkle løsninger vi har. Mange velger ofte å gå for sjokoladekake eller boller, men det finnes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg