torsdag 7. juli 2016

Kokt lammeskank

Alt kjøtt kan kokes , og lammeskank er særlig egnet. Her servers den med hjemmelaget tomatsaus. Her er tipsene til hvordan du kan tilberede ovnsbakte lammeskanker.


Lammeskankene krydres med salt og pepper. Kok opp kraften og la den koke inn til det halve. Server ølbraiserte lammeskanker med selleri- og .

Kok heller for lenge enn for lite. Ettersom kjøttet er kokt i vin går selvsagt rødvin fint an. Feir påsken med langkokt lammeskank ! Beite i godt fjellterreng med urter, stauder og gress gir både god smak og helsekraft til . Når lammeskankene står og godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og. Langkokte lammeskanker i rødvin er kanskje den ultimate søndagsmiddagen.


Server med potetmos og sesongens rotgrønnsaker. Oppskrift lammeskank , braissert i ovn til den er deilig og mør. Den smaker kjempegodt kokt mør med kraft, vin, urter og grønnsaker.

Tilsett hvitvinen og la den koke omtrent halvveis inn. Tilsett deretter balsamicoeddik og hermetiske tomater, og kok opp. Prøv disse deilige . For å få med de gode smakene som setter seg i pannen, heller du på litt vann som du koker et par minutter.


Legg i lammeskankene. De kan smaksettes på mange måter- her er de kokt i øl. Sett ovnen på 1°C. Brun lammeskankene på alle sider i smør i en stor. Det er også godt med kokte poteter eller mos av søtpotet, kålrot og kun potet.


Saltet og røkt lammeskank er ikke et helt vanlig produkt. Derfor kokte vi opp de to lammeskankene og smakte litt på vannet underveis. Men jeg har en forkjærlighet for denne som er helt . I en mindre kjele så koker du opp desiliter fløte sammen med noen fedd hvitløk.


Sil av vannet fra potetene, tilsett gradvis hvitløksfløten og . Og når det får lang tid i ovnen blir dette det møreste og aller mest smaksrike kjøttet. Stadig flere har oppdaget lammeknokens fortreffelige smak. Dessuten er det en ganske stilig rett å servere.


Langtidskokt lammeskank med grønnsaker, potetmos og rødvinsaus.

Server lammekjøttet med potetmos, kokte grønnsaker og rødvinsaus. Når klokka på komfyren piper tar du ut gryta, rører forsiktig i grønnsakene og sjekker at det ikke har kokt tørt. Ser det tørt ut har du på noen cl . Breserte lammeskanker er ferdig kokt og kan varmes i vannbad med posen på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg