fredag 8. juli 2016

Gangetesteren

Gangetesteren

Nettoppgaver til læreverk i matematikk for 1. DIVISJON I DEN LILLE GANGETABELLEN. Matematikk : Divisjon. Prøv for eksempel Regnemesteren! Undervisning med hele trinnet.


Gangetesteren

Fortelle hverandre hvordan de tenker når de løser oppgavene. Pengeby, 1-trinn Barna lærer om økonomi og sparing. Gratis registrering. Passer for 1-trinn. Multi nettoppgaver - faerder.


Her kan du finne oversikt over ord og begreper i matematikk på norsk og på ditt språk, med forklarende tegninger. Grunntall har tydelige. Det er dermed tilrettelagt for at matematikk. Emne 2: Flere – færre – like . Skolekassa (oppgaver for å lære deg norsk, samfunnsfag, matematikk , naturfag og engelsk). Mange av oppgavene er med å lage matematikk morsomt.


Gangetesteren

Elever med forskjellige kunnskapsnivå i matematikk kan ha nytte av oppgavene som et tillegg til andre . Damms matematikk TRIX 1. Nå er det enkelt å legge nettoppgaver inn i Smart Time. Er du spent på kjerneelementene og læreplanutkastet i matematikk ? Tusen millioner (bokmål) - matematikk trinn. Halvdagsprøve i matematikk.


I noen tilfeller vil du bli bedt om å logge inn. Produktet er også tilgjengelig på Min side. Nedenfor er et eksempel på tilbakemelding i form av ros når eleven er klar for neste . For elever, lærere, studenter og foreldre i norsk skole. Norges fremste matematikkressurs på nett!


Egne sider for alle . Kikora - utforskende matematikk med fokus på prosessen! Digitalt læremiddel i matematikk. Utforsking - Diskusjon - Øving - Vurdering.


Oppgavene er utviklet med tanke på elever på mellomtrinnet. I dette hefte presenteres frigitte oppgaver fra . Jobb minst i minutter. Leselekse: Leseboka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg