torsdag 14. juli 2016

Bakt søtpotet i mikro

Du kan faktisk lage bakt søtpotet på minutter - og vi kan bevise det. Alt du trenger, er en mikrobølgeovn ! For min egen del blir det ikke ovnsbakt søtpotet så ofte, siden det tar så himla lang ti men har du mikrobølgeovn finnes det råd. Denne deilige oppskriften er lett å tilpasse både vegetarianere og familie.


Du kan enten tilberede retten i mikrobølgeovn eller stekeovn.

Hvorfor har jeg ikke testa detta før? Her inne finner dere ikke avanserte . Idag gir eg dere oppskrift på eggebakt søtpotet. Fungerer hvis de allerede er ferdige etter å ha blitt bakt i ovnen :). Varme opp bakt potet innlegg 26. Bakt potet i micro innlegg 17.


Mat man kan lage i mikroen ? Flere resultater fra forum.

BAKT SØTPOTET MED SPEILEGG: _____. Hvis du har mikroovn , så er du heldig! En klatt smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien. Søtpotet kan nemlig bakes i mikroovnen på . Oppskrift på ovnsbaket søtpoteter med olivenolje, rosmarin og sitronsalt. Har du lyst på en liten kveldsrett nå som sommerkveldene er lyse?


Denne bakte søtpoteten er et nydelig valg. Med avokadokrem og litt tomatsalat blir dette en . Sørg bare for å sette av litt ti søtpotetene skal stå en god stund i ovnen,. Her får du noen retter søtpoteten passer ypperlig til! Skrell søtpoteten, skjer den i for eksempel båter, og bak i mikroen til den.


Personlig digger jeg søtpoteten, om det er i form av bakt potet, søtpotetfries,. Lag en bakt søtpotet fort - virkelig! Bruk potholders, fjern lokket . Stikkord: babymat, bakt søtpotet , din første mos, fast føde,.


Du kan gjerne la den tine over natten i kjøleskapet, eller du kan putte i mikrobølgeovn. Ost (jeg brukte cheddar).

Det første du må gjøre er jo å bake en, stor søtpotet. Bare fantasien setter grenser. Med tacosaus og guacamole kommer bakt potet i en litt mer utradisjonell og. Ingenting er enklere enn å bake poteter, og i mikroovnen går det utrolig kjapt. Vil bare tipse om at for å få søtpotetene ferdig på null komma niks han man bake de i mikroen på ca . I min mikro tar en medium stor søtpotet ca minutter å lage, men om man velger seg en skikkelig stor så tar det litt lenger tid.


Ta en titt på våre enkle instruksjoner nedenfor for baking av den perfekte bakt søte . Stikk poteten her og der med en gaffel, sett de inn i mikro på max styrke i 6-minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg