onsdag 15. juni 2016

Søskenfotografering bergen

Søskenfotografering bergen

Hekle tovede tøfler med oppskrift. Heklede tovede tøfler er gode og varme på føttene. For en elegant finish til den spesielle antrekk, må hver selvrespekt babyen tøfler sokker eller barnevogn sko. Små føtter blir veldig kaldt, når du sitter i en buggy. Nye heklede tøfler , flere størrelser.


Jeg er ganske fornøyd. Oppskriften på disse er henta fra ei bok som heter Hekleglede , så den har jeg vel . ALL STAR CONVERSE til baby. Ingen kommentarer: Legg inn en kommentar . En liten oppdatering med noe fra heklenålen igjen. For noen år siden heklet jeg Hexagon babytøfler til søte små jenter! Hekleoppskriften til babytøflene var noe av det første jeg skrev om, da jeg . Vi hekler den minste.


I denne DROPS video viser vi hvordan basis oppskriften er på noen av våre tøfler (hurtigspoling). Her ligger det utrolig mange gratis oppskrifter på heklede tøfler til både barn og voksne. I denne videoen lærer Teresa deg å hekle Mary Jane- tøfler til baby.


Du finner også oppskriften i hennes blogg. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tøfler til voksne og barn. Tovede og heklede tøfler satt sammen av bestemorruter.


Tema - Nr - Heklet tøfler. Har brukt heklekrok nr selv om garnet sier at du kan bruke større heklekrok. De grå tøflene er heklet med garnet Trysil, Iglo. Lekre og varme tovede tøfler.


Søskenfotografering bergen

Heklet i det herlige Happy Sheep Woolpower garnet. Garnet finnes både som print versjon og ensfarget. Finn favoritten din og. Denne Pinnen ble oppdaget av Kirsti Syrstad.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Her er hekleoppskrifter på tøfler av forskjellige slag. Kansje ikke like spennende å se disse tøflene lengre.


Søskenfotografering bergen

Men jeg holder på med store hekle prosjekt, en hel dress, og en sparkebukse i stor str. Disse tøflene passer til et barn på cirka år med ganske lubne føtter. Garn: Bruk babygarn i ull eller bomull. Lage heklede tøfler.


Strømper og Tøfler. Tovet tøfler , heklet i Tykk Ull. Tykk Ull er en utgått garnkvalitet, men kan erstattes med to tråder Fritidsgarn. Svårighetsgrad: Lätt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg