tirsdag 7. juni 2016

Nippon maurkverk

Nippon maurkverk

Effektivt strøpulver til utendørs insekter veps og maur , 250g. Sprayproduktene dreper . Spesielt godt egnet til innendørs bruk, men kan også brukes utendørs på mindre områder som altaner, terrasser etc. Utrydder maur raskt og effektivt. Maurmiddel i pulverform. Nippon maurkverk 1gr.


Nippon maurkverk

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etikett . Invasjon av maur er et problem mange kan oppleve om sommeren, både innendørs og. For å bli kvitt problemet med maur finnes det effektive produkter. Varenummer: NIPPON 150. Med permetrin i pulverform.


Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan . Effektiv mot maur, veps, kakerlakker, skrukketroll, biller og sølvkre ol . Ja, maurkverk som for eksempel nippon får man i hvert fall kjøpt på jernvareforretninger. Sliter du spesielt med maur , har Europris heldigvis maurmiddel og vannemiddel for å få bukt med maurproblematikken. Men når jeg kom hjem fra jobben i dag så fant jeg MASSE maur på. Vannbasert produkt som bekjemper maur, kakerlakker, fluer, veggdyr og . Hvor er nå denne sykt lange tråden om hvordan ta livet av maur igjen da? MAURKVERK NIPPON 150G PERMETRINBASERT PULVER.


IDENTIFIKASJON AV KJEMIKALIET OG ANSVARLIG FIRMA. For en ukes tid siden oppdaget jeg noen små svarte maur. Aktiv substans: Permetrin.


De er nær beslektet med vepsene, spesielt stikkvepser og Scoliidae (dolkvepser). Vent til det blir mørkt ute, da er de mest aktive, bruk lommelykt (ute ). Stokkmaur inne kan tyde . Langtidsvirkende maurmiddel i granulatform som er spesielt effektivt til maur som bor under bakken. Middelet strøs ut der maurene går, slik at de tar med seg . Relevante identifiserte bruksområder for stoffet eller blandingen, og bruksområder som frarådes. Trinol skjeggkrefeller med spesial åte.


Det var veldig effektivt. Mine barn var store da, men det går jo an å sette det frem om kvelden og la det stå natten over? Trodde ikke maur var så godt organisert, men det er de tydeligvis.


Er det noen som vet om metoder for å drepe maur uten å bruke gift? I Norge er det spesielt to typer maur vi er vant til å se: røde skogsmaur og. Jeg har lukket litt munkelus og maur. Er det små, svarte sukkermaur, kan du brukke nippon.


Nippon maurkverk

Jeg fikk tips om et maurmiddel som heter NIPPON og brukes mot . Til bekjempelse av maur , saksedyr, skrukketroll og slvkre. Mot maur - du får det hos oss .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg