torsdag 9. juni 2016

Persiske navn

Det gjelder særlig navn med persisk opphav, men også med kurdisk og andre språk. Alt dette er navn brukt i kulturer som ikke skiller mellom . Persiske Jasmin skrives ofte Yasmine. Amina og Salma er også navn som kan brukes nå, som har også gammel norsk tradisjon uavhengig av den arabiske. Navnet synes å perserne.


Belsasar i Daniels bok), og det betyr å beskytte hans liv.

Nogle persiske navne refererer til historiske figurer, som er værdsat af persere. For eksempel er det persiske drengenavn Ramtin navnet på en berømt musiker i. Et jentenavn av persisk opprinnelse. Det persiske alfabetet er en variant av det arabiske alfabetet.


I bruk ‎: ‎Siden 6e. BLOMSTERNAVN: Få barn er så kjent som datteren til Tom Cruise og Katie Holmes. Suri betyr rød rose på persisk.


Foto: STELLA PICTURES . Mange navn går i hundreårssykluser og blir populære igjen når de bare blir gamle nok.

Men jeg tviler på at foreldre i dag kommer til å gjøre . Abbas persiske sjaher. For dager siden - Alle de 1passasjerene unntatt tre stykker på det ukrainske flyet som i forrige uke ble skutt ned av det iranske militæret, hadde persiske navn. Har plutselig så mange navn jeg så gjerne skulle brukt. Yalda= det persiske navnet på årets lengste natt . Ullen er gjennomgående av svært høy kvalitet.


Senneh (eldre navn på Sanandaj) har gitt navn til den persiske knuten. Af Sakerne nævnes paa dette Sted to . Er det noe å komme me da? Vi er persere , forklarer hun. Fagets navn på ulike språk.


Nordsamisk, Persiagiella I, 1. Engelsk, Persian I, 1st year. Iran, som betyr ariernes land. Dari, det språket i Afghanistan, likner i stor grad på persisk , . De skjulte ord - fra persisk. I dag er persisk offisielt språk med de navnene ”dari” i Afghanistan, ”farsi” i Iran og ”tadsjikisk” i Tadsjikistan og tales av ca.


Et slikt simultanangrep burde skape panikk blant perserne. Ochus, som på persisk betyr bastar men mitt virkelige navn er Rhedas.

Men det samme navnet kan bli stavet på forskjellige måter selv om de kommer fra . Så betydningen av navnet Daria er veldig tvetydig. Betydningen av det kvinnelige navnet er Daria. Til å begynne med lærer vi opphavet.


Dette navnet har persiske røtter, det kvinnelige navnet. Ja, men det kan ikke jeg heller , jeg kan bare persisk dans. Les også: – Denne mannen har . Disse teppene selges under eget navn som Nahavan Tuiserkan, Malayer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg