fredag 10. juni 2016

Nattlampe med dimmer

Ny leselampe på veggen over sofa eller seng? Finn din nye lampe enkelt hos Christiania Belysning. Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler.


Nattlampen er i metall og finnes i tre ulike farger, . Skap herlig belysning og komplett innredning med vegglamper.

Se i sortimentet vårt og finn den som passer . I tillegg trenger man en taklampe – gjerne med dimmer – som skaper et behagelig allmennlys og en. Miffy hvit kaninlampe med dimmer , 15xcm. En nattlampe gir et svakt skinn som ikke forstyrrer søvnen.


Lysstyrken kan justeres med dimmer og dette gjør det til en utmerket nattlampe som gir et svakt, mykt lys på laveste styrke. Er du ute etter en søt og morsom nattlampe til barnet ditt? Lampen skal kun brukes med .

Vi har et kjempeutvalg av både lekre og morsomme nattlamper med praktiske funksjoner! Innebygd batteri som enkelt kan lades via USB. Komplett med driver. Kan noen anbefale en fin nattlampe å ha på vårt soverom når babyen kommer?


Jeg kjøpte er vanlig bordlampe på ikea med dimmer. Sammenlign priser på Paulmann Pinja Bordlamper. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Leveringstid: På lager. Philips Hue Runner spot dimmer lyskilder hvit. Den er utmerket som ledelampe i mørket eller som en nattlampe med ekstra.


Med denne innstillingen dimmes lysstyrken i displayet og. På magen har den en glødende nattlampe med dimmer , spiller av fire melodier og fire ulike lyder fra naturen: – Melodiene inkluderer: Eine Kleine Nachtmusik, . Ideell i båt, hytter, bobil o. Kun åpnet og stått på en kommode. Fredelig projeksjon av stjerner og månen.


Glødende nattlampe med dimmer.

Kan dimme halogen- og LED-pærer samt transformatorer for f. RGB LED-ringen kan bl. Megamans nattlampe er spesielt designet for å lyse. Utrolige fine og fargerike led-nattlamper med fjernkontroll#129321; Hver nattlampe har.


Vi har et stort utvalg av vegglamper til kjøkken, stue og soverommet. Vi har vegglamper som passer ypperlig som leselampe på soverommet eller bak sofaen. HQ - Enkel og liten LED- nattlampe. Denna modellen er enkel å bruke og er 360° roterbar.


Plassér den ved siden av senga som nattlampe for å få god belysning når du vil lese. Vegglampen består av to lyspunkter. Dimmer inkludert: Nei .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg