mandag 13. juni 2016

Maur i huset forsikring

Har inspisert hagen litt nøyere i dag og det er så mange maur overalt. I alle bed , på epletrær (hvor de spiser av stammen) og andre steder i . Har et bed i en skråning som er bygd rundt en gammel stubbe. De fleste maur er helt ufarlige, men eitermaur kan være ubehagelige å ha i gressplenen. Slik blir du kvitt dem.


Har du oppdaget maur inne eller ute?

Maur i trær eller blomsterbed ? Jordmaur trives godt i hager, under heller, i blomsterbed og langsgrunnmurer. De kan også etablere seg inne i boliger og da ofte på steder der det er . Vi forteller deg hvorfor den trekker inn og hvordan du blir kvitt den. De kan være vanskelig å bli kvitt, men vi har et godt triks i ermet. En maur eller ti i hagen er ingen krise, men når tuene topper seg og de små krypene invaderer plen, bed og terrasser, er det . Plasseres rundt boligen, nær busker og trær, blomsterbed eller plantekasser.


Lurt å kjøpe med mat til snegler en vet kommer på besøk hjemme og litt god salt til uønskede maur i blomsterbed.

Da er det bare å vente på en annen . Den våren gravde jeg ut alt av jord fra blomsterbedet og fylte på med ny jord så vi fikk maur -fri blomsterbed igjen. Som sagt savner jeg å ha en . Mynteurter av alle slag skal holde edderkopper, mygg og maur unna . Er det mange småkryp i vinduskarmen eller på terrassen? Det er vanskelig å unngå maur helt, men med disse triksene kan problemet begrenses! Hvordan bli kvitt maur i blomsterbed.


Finne en maurtue i midten av bedet kan være nedslående. Ikke bare er de irriterende, vil disse insektene . Jeg er kvitt alt som heter maur rundt tomat og. Nippon har kverket og utryddet all maur som har plaget. Mauren liker treverk, og gnager på og huler ut mykt treverk.


Dermed kan det være lurt å sjekke opp om du har en fuktskade om du sliter med . I innendørs miljøer kan det også. Som i fjor på denne tiden av året, så har det kommet inn maur i. Den holder til under steiner, under heller og i blomsterbed og lignende. Maurene lager små reir tett opp mot overflaten, gjerne under hageheller og i blomsterbed. Svart jordmaur kan etablere reir i bygninger, men da enten i sterkt .

Den svært veludtviklede luktesansen gjør mauren i stand til å finne føde og . Norges fremste ekspert på maur gir råd og veiledning på hvordan. For å kvitte seg med maur i hagen, må du finne ut årsaken til utseendet deres. Selv om de kan være irriterende, tjener maur et verdifullt formål i naturen. De aerater jorden, forbedrer nitrogen i . Jeg fant en perle av en hage med blomsterbed rundt hele huset og med vekster.


Jeg har druknet snegler i øl og begått massedrap på maur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg