tirsdag 24. mai 2016

Lungebetennelse barn barnehage

Uansett, strikking er bare rette og vrange masker, og varianter av dem. Men står du fast i et mønster , finnes de aller fleste utfordringer beskrevet på nett,. Når man strikker mønster blir det alltid en forskyvning ( i høyden ) i mønsteret. Her er en link som viser hvordan man kan få overgangen minst . Ved å bruke denne teknikken vil det heller ikke være noe problem å strikke mønster , hvis det kun skal være mønster på en side av en vott f. Hullstrikk: Strikket rundt på strømpepinner eller rundpinne. Hvordan strikke to armer eller ben samtidig på rundpinne.


Lungebetennelse barn barnehage

Lua strikkes rundt på rundpinne nedenfra og opp og avsluttes med alle skal kunne ha. Til dukken ble dette mønsteret strikket i gult og hvitt, da jeg oppgraderte. Hadde fått oppskrift på hvordan den skulle strikkes med et annet mye tykkere . Er du på utkikk etter ditt nye strikkeprosjekt?


Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side! Beskrivelse av ett mønster etter spørsmål i strikke gruppa på fb. Hvordan hekte med seg tråden når man strikker mønster - Duration: 2:02.


Lungebetennelse barn barnehage

Søstrene Miljeteig 2views. This is Strikke flerfarget mønster by Pickles on Vimeo, the home for high quality videos and the people who. Strikker du bare rette masker på rundpinne , får du glattstrikk.


For at du skal kunne telle maskene dine, er det en fordel å vite hvordan du ser forskjellen på. I denne videoen lærer du å strikke bambusmønster. Videoen har ikke lyd. Tips: Strikke på rundpinne.


Lungebetennelse barn barnehage

Om det strikkes rundt på rundpinne , strikkes . Står det en pil med tekst ”midt på ermet”, betyr dette at pilen skal havne på ermets midterste maske når du strikker mønsteret. Piler som viser hvor du skal starte . I videoen over ser du hvordan du legger ut med en ekstra maske i hver . En øvet strikker kan strikke jevne flater, gjennombrutte mønstre , flerfargede ting,. Når strikketøyet snues, eller en har fullført en runde på rundpinne , har en gjort. Noen som kan å strikke mønster og vil hjelpe? I dette innlegget skal jeg vise deg hvordan du strikker fletter.


Begynn deretter å strikke mønster etter dette diagrammet:. Dette har vi bruk for å vite når vi skal strikke mønster. For et plagg som er strikket på rundpinne , trenger vi ikke beregne kantmasker til . Når man skal begynne å strikke etter mønster , er det en del forvirrende tegn . Hvor fleksible strikkeplagg er, og hvordan de ser ut, påvirkes både av maskenes.


Lungebetennelse barn barnehage

Man kan skape ulike mønstre i strikketøyet ved å vekselvis strikke med. Strikkingen forgår da på minst to strikkepinner eller en rundpinne. Circular needle, Rundpinne. Purl stitches together, Strikke to masker sammen vrangt.


Luene er enkle å strikke , kan lages i utallige fargekombinasjoner, og de holder. Gå vinteren i møte i strikkeplagg med speider- motiv! Bytt til rundpinne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg