fredag 6. mai 2016

Bondegård skole

Her finnes noen aktivitetsopplegg til bruk i skolen eller ved gårdsbesøk. I filmen På min gård vil jeg ha. Find en landmand og besøg en bondegård. Besøg er gratis for skoleklasser.


Bestil også materialer om ma dyr og landbrug til din undervisning.

Gården ønsker å bidra til å forebygge frafall fra skole og arbeidsliv. Skolegård og arbeidstrening er to initiativ som retter seg mot dette formålet. Herøy skole har de siste tre ukene jobbet med et prosjekt hvor de har lært om temaet egg. På gården til klassens lærer ble prosjektet avsluttet med.


Skolegård ble utviklet basert på de behov som disse skolene definerte. Bogstad Gård tilbyr undervisning for skoleklasser og barnehager. Fjeld gård er en tilrettelagt Inn på tunet gård som har åpent alle skoledager i året. Vår besøksgård er for alle, men du må alltid avtale besøket på .

Dag Allard Knudsen er spes. Jeg har nylig vært og hørt på Thomas Nordahl, en fantastisk morsom og god . En videregående skole med kristne verdier, eid av Normisjon. Pelsdyr som mink og rev blir ofte avlet opp på bondegårder ,. Tilbud til skole og barnehage på Gimle Gård finner du her. En IPT- gård har fasiliteter en ikke kan forvente at skolen. På Voll gård kan barnehager og skoler komme på pedagogiske gårdsbesøk mandag til fredag mellom kl 10.


Også privatpersoner kan besøke . Mange gårder i Norge har inngått samarbeid med barnehager, skoler , fritidshjem,. For en generasjon eller to siden sto flere sammen om arbeidet på hver gård. Informasjon og arrangement på facebook kommer senere. Pedagogisk tilbud (pris pr. elev) kr 11-. Kalnes videregående skole.


Praktisk bondegård – Barn i gamle dager. Lær om dyrene på en bondegård. Se bilder, lytt, les og spill.

Enkle tekster, mange bilder, filmer, oppgaver m. Denne septemberkvelden fikk gjestene våre oppleve hvordan skolen jobber med å utvikle elevenes faglige og sosiale kompetanse. TOMB VIDEREGÅENDE SKOLE – Studiemuligheter studievalg. I dag er Tomb en videregående skole og en moderne bondegård. Ikke alle elever får til å følge en vanlig skoledag.


Velkommen til Bergertunet! Noen trenger også andre typer . Som bonde er du selvstendig næringsdrivende og driver din egen gård. Mange skoler tilbyr komprimert agronomutdanning for voksne.


Nordtvet Rideskole og Besøksgår Oslo, Norway. Vi har rideskole hverdager mand-fred. Barnehager, skoler og private fra hele byen strømmer til Kampen økologiske barnebondegård.


De siste fem årene har besøkstallet mer en . Sandesundsveien skole har hatt suksess med fjorårets mange miljøtiltak for elevene. I år skjer det enda mer. Hjørgunn skolegård – en alternativ opplæringsarena.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg