torsdag 26. mai 2016

Guacamole til reker

I går hadde vi reker , og jeg lagde guacomole og denne superenkle salaten med ristede pinjekjerner til. Jeg eeelsker ristede frø og kjerner i . Guacamole er selvskrevent tilbehør til ethvert tex-mex måltid. Hovedingrediensen i guacamole er avocado , som er en utrolig god og næringsrik frukt.


Guacomle og ferske reker drysset med flaksalt går fint.

Rekene kan du gjøre ekstra spennende med en krydret guacamole av avokado. Da moser du avokado sammen med hakket løk og smaker til . Oppskrift på hjemmelaget guacamole som er selvskreven til tacokvelden eller som dipp til tortillaen. Og visste du at guacamole også er kjempegodt på en skive loff med reker ? Eller hva med guacamole i kombinasjon med ferske reker. Super å bruke som dipp til grønnsakstavene.


Du kan også mekke middagssmørbrød med guacamole og reker.

Bland alt til dressingen sammen. Smak til med salt og pepper. Ta ut kjøttet av skallet med en skje, slik at . Reker i avocado er en forrett som jeg har servert med stor suksess ved flere anledninger. Den er rask å tilberede og gir ofte mersmak. Oppgrader den til en hovedrett ved å servere den med guacamole og tortillas eller.


En frisk, enkel og fargerik ceviche med reker passer godt som en nydelig. Relaterte oppskrifter til avokado med reker. Tilsett taco sauce og la det surre i to minutter. Bytt ut loff og majones og bruk rekene til taco. Taco med reker , avokado og salsa.


Det er ikke vanskelig å lage guacamole og tomatsalsa fra grunnen. FREDAGSTACO Oppskrift på tacoskjell med reker , mango og avokado. Omelett og kremet guacamole med reker. Fordel pasta i dype boller og topp med tynne strimler av fennikel, pillede reker.


Når vi tenker på avokado knytter vi det mest til guacamole , den typiske.

Server med guacamolen og gjerne en salat. Bakt potet er en kjent klassiker. Denne versjonen har hotte reker og hjemmelaget guacamole. Foto: Anders Norsell . Kutt av dem opp i små biter og bland det inn sammen med rekene i dressingen. Se oppskrift på avokado med.


Wraps er en god måte å få i seg mange smakfulle grønnsaker på. Prøv også dette i wrapen: skinke, agurk, paprika, guacamole og reker , fiskekaker, tomat, salat . Gjør rekene ekstra spennende med en krydret guacamole av avokado. Mos avokado sammen med hakket løk og smak til med krydder. Også marinader med.


Denne retten smaker utrolig godt, og du kan bruke kamskjell, krepsehaler eller reker. Serveres med grillede laksebiter, reker og grillet hvitløksbrød G.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg