mandag 26. oktober 2015

Test av ullundertøy 2018

Stor test av ullundertøysett. Denne artikkelen er over ett år gammel, . Vår kaldeste årstid er på vei og det er på tide å utstyre seg med et varmt lag. Se tester av Ulvang, Brynje, Kari Traa, Swix og Falke mfl.


Vi har testet sesongens mest populære ullundertøy. Se tester av Helly Hansen, Devol Brynje og Vossatassar mfl. Gjør årets beste kjøp her. Utvalget av modeller er oppdatert siden Klikks forrige test av ullundertøy i september i fjor, slik at de modellene som ikke lenger er i salg er tatt . Med ullundertøy innerst er du kledd for å tåle en god porsjon kulde. Type aktivitet har betydning for hvilken type undertøy som er best egnet.


Til rolige aktiviteter hvor det å holde seg varm har førsteprioritet, . Friluftsfolk har sverget til ull i generasjoner. Test av ullundertøy – Ulvang Rav 1. Dersom ullundertøy blir for tykt synes jeg det går utover funksjonaliteten på en negativ måte og jeg blir fort altfor varm. Alle våre klær fra 2-i-1 . Ullundertøy kan brukes til alle former for utendørsaktiviteter i kaldt. Kle opp barna med ullundertøy.


Det finnes også mye fint ullundertøy i lavere prisklasser, men ofte kan disse inneholde andre stoffer enn bare ull. G-Sports eksperter forteller deg hvorvidt superundertøy eller ullundertøy er riktig for din aktivitet. Dyrt er oftest best - også i treningsundertøy.


VG har testet superundertøy og ullundertøy for treningsbruk. Northern Playground har med Ziplongs revolusjonert ullundertøyet og. Den beste stillongsen vi har prøvd i test gjort av.


Best i Test i Foreldre og Barns store ulltest i nr . De fleste vet at ull er bra å bruke når det er kaldt, selv når . Jeg har gått til innkjøp av stk Woolnet trøyer som er meget populær og som jeg selv ikke har alt for mye erfaring med. TV hjelper deg har utført en forbrukertest av denier hold-in strømpebukser, . Norges første nyhetsmagasin om MMA på radio. Kommentarer, interjuer og diskusjoner om MMA. Studentradioen i Bergen.


Produkter testet i måneder på tur! Jeg har faktisk prøvd MYE ullundertøy på markedet opp igjennom tidene. Jeg kan med sikkerhet fortelle . Utmerket undertøy til trening. Dæhlie Airnet Wool har en mesh-struktur i merinoull for høy isolasjonsevne og temperaturregulerende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg