onsdag 14. oktober 2015

Modningstegn uke 38

De siste ukene før fødselen starter, er det vanlig at den gravide kjenner en del murringer. De sitter ofte lavt nede i magen over symfysen eller lavt i . Hvor langt er dere på vei og hvilke modningstegn har dere? Ingen spesielle modningstegn her.


Jeg er i dag akkurat uke 38. Modningstegn , endelig! Hvilke modningstegn 17. Flere resultater fra forum. Fra A til Å altformamma. Jeg lurer litt på dette med modningstegn.


Så jeg vil si ingen modningstegn eller hint til at fødselen skulle skje. Tegn på at fødsel er nært forestående innlegg 1. INGEN tegn til fødsel innlegg 18. Juni - Foreldreforum forum. Har masse kynnere, en del nedpress og murringer bak i ryggen.


Fødte i uke sist. Jeg har så mye menssmerter, nedpress og stikk, modningstegn ! Plutselig var det ikke så stress med noen uker til 3. Aktiviteten i livmoren vil øke i ukene frem mot fødselen, og gir en tøyning av de nedre delene av livmoren. På et eller annet tidspunkt kan du bli i . Kanskje med noe striper av gammelt blo forteller Grette.


Slimproppen kan imidlertid gå både dager og uker før fødselen starter. Jeg hadde kjempemange modningstegn ukene før termin, noe som. Vannet gikk helt uten forvarsel noen uker før termin og noen timer etter var mini født? Det er vanlig at du føler deg andpusten, selv ved små anstrengelser.


Etter hvert vil kroppen forberede seg til fødsel ved at det kommer flere kynnere. Hadde en veldig fin fødsel tok ca 11t og han ble født på morran neste dag. Dette kan også være et tegn på modning og fødselen trenger ikke starte på mange uker enda. Kan være vanskelig å oppfatte . Har kun fått maserier og modningstegn.


Kynnere er en helt normal del av svangerskapet, men de skaper likevel bekymringer for mange gravide. For hva er normalt, og hva er ikke normalt? Nokon andre som har måtta til ekstra ultralyd i uke grunna magen ikkje har vokst?


Syns det var et sammentreff at alle plutselig var på reisefot. Føler alle har sittet på et fly denne uken med destinasjoner i øst og vest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg