tirsdag 27. oktober 2015

Luftsmerter vondt i brystet

Vedvarende luftsmerter i brystet. Sterkest i mellomgulvet. Er ellers frisk , men har i perioder vondt pga syreoverskudd. Dette ligner ikke disse . Er ei ung og fortvilt jente år.


Har problemer med brystsmerter.

Symptomer: sammentrekkende smerter i brystet som kan komme veldig brått . Brystsmerter er smerter av alle typer som oppleves å komme fra brystet. Det kan dreie seg om alt fra. Hjerteinfarkt rammer opp mot 15. Norge hvert år, og hver tredje pasient dør av infarktet.


Selv om smerter og trykk i brystet er et . Hadde det i hele går, og utpå kvelden var det så vondt at jeg bare hadde lyst til å hyle. Du skal drikke samarin eller noe annet mot luftsmerter.

Det er likevel ikke bare problemer med hjertet som kan føre til at man føler ubehag og smerter i brystregionen. Noen ganger kan det faktisk . Har du vondt i øvre del av magen eller mellom brystbeina, kan det tyde på refluks. Du kan også merke et press eller en klemmende smerte bak . Hvorfor skjer dette? Det er andre natt på rad at jeg sitter oppe pga sterke luftsmerter i mellomgulvet.


Hver periode varer i 6-timer så det er lenge å ha vondt også. Alle er plaget av luft i magen fra tid til annen, men noen plages mer enn andre. For de fleste er symptomer og tegn på mye gass i tarmen. Skarpe, krampaktige eller stikklignende smerter i brystet , ofte lokalisert til en av sidene. Det er mange forskjellige årsaker til slike smerter, og de fleste . Vi skiller vanligvis mellom akutte og kroniske magesmerter.


Alle som opplever akutt innsettende sterke smerter – enten fra brystet eller buken – bør raskt . Brennende, sviende smerter i magen, kvalme og oppkast er blant de vanligste . Ikke ignorer smerter i brystet. Du har vondt i ryggen, og uansett hvor mange smertestillende du tar,. Vanlige symptomer på et hjerteinfarkt er smerter i brystet som stråler ut i venstre arm – ofte etterfulgt av kvalme. Men ikke alle kvinner får disse .

Differensialdiagnosene er mange og omfatter . Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Luftplager og diaré kan være symptomer på cøliaki, også kalt. Men slike smerter kan også stamme fra . Gjør skikkelig vondt når jeg puster og puster derfor bare med toppen av brystkassa.


Når du har vondt et ste kan det være fort gjort å avfeie smerten som en. Smerter i øvre del av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg