mandag 19. oktober 2015

Enkel kveldskos

Enkel kveldskos

Her finner du inspirasjon til enkle og smakfulle retter du kan invitere venner på en kveld. Image: KJAPP OSTEKAKE PÅ GLASS MED FRISKE BÆR. Men kveldskosen sitter langt inne for mange. Her er andre gode alternativer til kveldskos du kan unne deg med god. Neste artikkelKjapt, enkelt og effektivt.


Prøv også Rakfisk enkel. Denne retten har 12kcal pr 1gram. God og enkel lunsj eller kveldskos ! Hva med å steke en kyllingfilet eller to ekstra neste gang, så har du til en god lunsj eller kveldskos dagen etter? Fredagsmiddag, lørdagskos og helgemat.


Her er oppskriftene som gir deg det lille ekstra når helgen endelig er her. God helg og kos deg med god mat! Enkle , hjemmelagde energibarer (sukkerfrie). Hele helgen har solen strålt og laget gullkanter rundt verden. Og ofte handler det om å spise sunt.


Det er ikke alltid like enkelt. Tro det eller ei, men så enkelt er det altså. På en full boks sæterrømme pleier jeg å bruke ss piffi, blande godt også blir det en skikkelig digg . Har lyst på noe digg i kvel som er raskt og enkelt ) Litt lei nachos, kyllingkubber med tilbehør, pizza o. Dårlig tid før festen?


Med litt planlegging og en enkel kjøreplan, kan du diske opp med tapas til seks på et kvarter. Har du andre enkle favoritter du vil dele? Enkel fredagskveldskos. Soppragout med bacon og løk på gresk pita stekt i e. Joda - gresk yogurt med bær og deilig gresk honning fra. Spekemat og god øl er en . Hvem er vel ikke tilhenger av enkle løsninger?


Enkel kveldskos

En enkel , smakfull, næringsrik og rask løsning. Dette er nemlig en sånn en. Du kan jo enten bruke den til lunsj, . Kveldsmat må man ha!


Vi pleier å gå for noe lett og enkelt og ofte ender det med en liten fruktsalat toppet med mye snadder. Hvertfall her i huset. Fyll opp med steamet melk.


Enkel kveldskos

Send handleliste på e-post . Posts tagged kveldskos. God som gull, rett og slett – både for kropp og smaksløker – og veldig enkel å lage! Kjøp inn Made By Berit Nordstrand glutenfri, melkefri og vegan knekkebrød så får du knekkebrød laget av næringsrikt, gluten- og stivelsesfattig . Ypperlig som sunn kveldskos.


Her har du en enkel , stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem! Gulrotkake er alltid populært, og denne varianten er det veldig mange som . Den perfekte frokost på senga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg