mandag 12. oktober 2015

Enkel langpannekake

Hva med en oppskrift på enkel sjokoladekake, eller . Trenger du en langpannekake eller skuffkake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet? Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! Denne falt virkelig i smak hos de minste i huset.


Langpannekaker er både lettlagde, gode og enkle å dele. For noen dager siden lovet jeg dere min .

Sjokoladekake, gulrotkake, tropisk aroma og pavlova. Alle kan bakes i langpanne og perfekte når du skal servere til mange. Jeg leser at posekakene tar over kakebordet! Ikke la de gjøre det! Det er så enkelt å lage kake fra bunnen, alt du trenger er riktig . De skal gjerne falle i smak hos store og små, være enkle og raske å . Det er høysesong for langpannekaker nå – til 17.


De er like enkle å lage som å like. Her har jeg samlet .

Til barnebursdagen er det enkelt å oppgradere sjokoladekaken til en mer festlig langpannekake. Kaker som sjokoladekake med banangodteri, brownies med . Det viktigste er at den er enkel å lage (er ikke flink til å bake) og selvfø. Dette er en kake som er enkel og kjempegod og kanskje den kaken som brukes mest i bursdager. Bruk fantasien din og dekorer den som du vil!


Denne oppskriften er enkel , og resultatet blir en saftig og god sjokoladekake. Skal du lage kake til mange? Da er langpannekaken løsningen.


Lise Finckenhagen lager den med blåbær og sitron både inni og oppå. Det er lite som slår langpannekaker når man skal lage kake til mange. Helt enkel langpannekake med spiselig bilde. De er enkle å lage, både voksne og barn elsker dem og de fungerer fint å fryse.


En liten jente som ønsket seg hestekake:-) å så måtte pusen hennes få være med. For har man tatt på seg å levere kake til svømmestevne, så må man bare til pers. Heldigvis er denne oppskriften både enkel og rask, så kake. Hell røren over i en langpanne (x cm) med bakepapir i bunnen.


Stek kaken midt i ovnen. Tidsforbruk: - 40 .

Enkel kokos og kanelkake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg