tirsdag 14. april 2015

Rødvinsaus til ribbe

Her viser vi deg hvordan du enkelt kan lage en kjempegod saus til ribbe. Dette er en saus med masse herlig smak, perfekt til juleribbe. Her er en enkel og god ribbesaus du kan servere til julemiddagen. Har du ikke ribbekraft kan du bruke en buljong.


Klassisk ribbesaus med kraft og ribbefett til et av julens store festmåltider. Sausen lager du mens ribben hviler, da får du det gode ribbefettet fra langpannen.

God saus til ribba og medisterkakene er viktig. Prøv denne enkle og gode oppskriften. Sausen til ribba, derimot, er betent juletematikk.


Stridens kjerne er muligens tradisjonsdemens (- Har vi alltid hatt saus til ribbe ?). Her kommer mitt tips til deg på hvordan du får en supersaftig ribbe og en skikkelig smakfull og god saus – hvor du ikke trenger å bruke pose . Bent Stiansen vet hvordan han skal lage ribbe med sprø svor. Etter minutter ble den tatt ut og svoren . Saus til ribbe kan lages på mange måter, men det beste er å lage det med ribbekraften.


God mat hører jula til.

Slik gjør du: Smelt ss smør i . I denne episoden av Trond Moi og den sultne naboen får du høre hvordan du kan ta juleribba til ett nytt nivå. Brun saus kan tilpasses til de fleste kjøttretter. Vanligvis har vi sausen til for eksempel kjøttkaker, men i jula er det godt til medisterkaker og ribbe. Jeg synes denne sausen er perfekt, vi kommer aldri til å bruke noen annen saus til ribbe etter å ha fått smaken på denne.


Den er litt søtlig og matcher svinekjøttet. Jeg har fått mange spørsmål om hvordan saus jeg lager til julemiddagen og her kommer den. For meg er det viktig med gode smaker. Hvis du har laget ribba.


Hellstrøms oppskrift gir en saftig og smakfull ribbe. Denne oppskriften er til tre og krever ca kg tynnribbe. En saus med masse herlig smak, perfekt til ribba.


Sausen har få ingredienser, og er ferdig på 1-2-3. Ikke alle lager saus til ribben , det er også vanlig å bare bruke kraften fra stekeformen. Når ribba blir servert på julekvelden, ønsker vi oss alle det samme: sprø svor!


Husk at ribbe med tjukk svor er enklere å få sprø, enn den med tynn svor. Juletid er ribbetid – og vi klarer ikke å la være å nyte ribbe opptil flere ganger i desember. Ribbe er tradisjonell norsk julemat, og sjysaus er et . Det er vel brun saus av noe slag jeg må ha kanskje?

Jeg lager også brun saus og bruker stekekraften fra ribba. Smak til med salt og pepper. Det var som å skjære i smør å gjøre det etter dampingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg