tirsdag 14. april 2015

Offentlig tannlege oslo

Nardosletta legesenter. Betalingsfri bestilling via e-post. Dine henvendelser gjøres via SMS fra denne hjemmesiden. Vi har i perioder helsesekretærelever og legestudenter i praksisen.


Offentlig tannlege oslo

Velg legetime, finn din fastlege og velg ønsket tidspunkt fra kalender. Obs: Bestilling via. Merk at du MÅ ha fastlege ved legekontoret for å bruke denne tjenesten, og du kan KUN bestille time hos din fastlege. Hva er de nærmeste stasjonene til Din Doktor?


De nærmeste stasjonene til Din Doktor er: Studentersamfundet Klostergata er meter unna, minutter å gå. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Du har også mulighet til å kontakte legekontoret på telefon eller ved personlig. Klikk Neste-knappen og du vil straks motta en PIN-kode på din mobiltelefon).


Offentlig tannlege oslo

Det er derfor tilrettelagt for bestilling av legetime og resepter på disse sidene. Dersom du flytter tilbake til den opprinnelige kommunen din innen tre år . Her taster du inn din fødselsdato og deretter vil maskinen geleide deg gjennom . Hjemstedsadressen din er . Vi ved legesenteret ønsker å gi et godt legetilbud til barn og ungdom, voksne og eldre. Det er legen som må registrere kritisk informasjon i din kjernejournal. Barnepoliklinikken Din Doktor. Derfor er det tilrettelagt med mulighet for bestilling av legetime på nett og via.


Ved forespørsel fornyelse av resept på faste medisiner, som din lege er kjent med . Risvollan Legesenter. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.


Offentlig tannlege oslo

Vi ønsker å gjøre din kontakt med oss så enkel som mulig. Det kan være at videotimen vil avdekke at du likevel trenger å komme på legekontoret for en fysiske undersøkelse til din fastlege. Enkelte problemstillinger som . Portal - her kan du bestille legetime , fornye resepter, stille spørsmål til legesenteret og lese elektroniske meldinger fra legen din.


Dersom din fastlege allerede er fullbooket den aktuelle dagen bestillingen gjelder eller har offentlig arbeidsdag, får du som regel tilbud om time samme dag hos . Dette har ingen andre kostnader utover det din teleoperatør belaster for slike samtale. Du kan også møte opp i åpningstiden. Timer som blir avbestilt senere enn . Tårnåsen Legesenter AS. Tidsskriftets stillingsportal for leger. Du slipper venterommet og legen ringer deg når det er din tur.


Risavika legesenter er beste fastlegekontor i Forbrukerrådets fastlegetest og oppnår 7poeng av 1mulige. Trondheim Hjertesenter AS. På bunn i testen finner vi 24 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg