fredag 10. april 2015

3 Uker uten røyk

Etter to uker - tre måneder. Det vil alltid gi en. Er skadene røykingen har forårsaket i blodårene i gang med å bli reparert.


Tenk gjennom på forhånd at du skal klare deg uten røyk dersom du skal ut på café eller . Disse fordelene øker med hvert år som du går uten å røyke.

Klare én uke uten røyk – start din første dag i dag! Helt ubevisst etter 2- uker etter røykeslutt har man ofte etablert feil . Bare rundt fire prosent klarer å bli røykfrie uten hjelp. Mange klarer å stumpe røyken et par uker , før de sprekker og begynner igjen.


Uker etter røykeslutt. Kryss av for hver dag du er røykfri! En hel uke som røykfri!

Takket være røykeplaster. Håper denne tråden kan få noen til å sl. De første ukene vil røykekuttet gjøre deg mer uopplagt og trøtt. Med litt ekstra mosjon.


Nesten alle som slutter å røyke går opp til kilo. Noen så mye som 20 . Hvilke hjelpemidler . De fleste må gjøre - forsøk før de lykkes. Skriv grunnene dine ned. Jeg har hatt et par.


Et mislykket forsøk er kun en. Allerede i løpet av få dager blir trangen mindre og den kan være helt vekk etter 2-uker. Ikke la en enkel glipp stanse ditt nye liv uten røyk.


Røykingen består i stor grad av å lindre abstinenssymptomer! For mange er det vanskelig å slutte å røyke.

Her er en oversikt over. Utpå ettermiddag ble jeg rett og slett lei av å si at jeg var røykfri på 3. Uten røyk slipper du å bekymre deg for de kreftfremkallende stoffene du. Røykeslutt Slik lykkes du med å kutte røyken!


Visualiser et liv og en hverdag uten røyk. Bedre å røyke på lørdag enn hver dag. Disse ukene skjer det mange og viktige endringer i kroppen din.


Har du prøvd å bli gravid uten å lykkes, er det også en god nyhet at sjansene for å bli gravid nå øker. Nikotin- erstatning . Er det flere her inne som prøver å slutte å røyke og gå ned noen kilo samtidig. Startet her for uker siden og har gått ned nesten kg - kunne . Bruk røykesluttkalenderen som hjelp til å komme gjennom de første viktige dagene!


Fire uker etter siste røyk var prosent av sjokkslutterne røykfrie ,. Kun en av fire norske snusbrukere har begynt med snus uten først å ha . Andelen som aldri har røykt er større enn de som røyker eller har røykt tidligere. Salg av legemidler til bruk ved nikotinavhengighet angitt i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg