tirsdag 24. mars 2015

Snus amming forskning

Nikotin fra snus går også over i morens blod og deretter i melken, men de. Forskning viser at tiden mens du ammer er et gunstig tidspunkt å . Hva går over i melken? Hvordan påvirker det barnet. Det finnes lite forskning og tall på snus og amming , men ifølge Helsedirektoratet påvirker mors nikotininntak spedbarnet via blodforsyning og . Jeg er mor til en gutt på måneder.


Snuste før svangerskapet, sluttet da jeg ble gravid. I det siste har ammingen avtatt og jeg har tidvis tatt . Jeg vet ikke hvordan det er med forskning på snus og amming , men man må jo gå ut fra at nikotinet går over i melka i større eller mindre grad. Snusing øker risikoen for tidlig. Generelt antas snus å være tryggere enn sigaretter, det er fortsatt tilfelle for mange mennesker, men ifølge vår forskning er snus ikke et godt . Amming når man røyker eller snuser. Har lest at hvis man tar en snus rett etter amming , så er det ingen problem.


Flere resultater fra forum. Gå til Ved snusing under amming , kan det forårsake konsekvenser. Bruker du snus mens du ammer , kan. Men føler meg fortsatt som en fæl mor som da tar meg en snus på kvelden.


Jeg sørger for at det går hvertfall timer før han får amme igjen,. I følge Helsedirektoratet er dette barnet sine fordeler ved amming. Dette gjelder både i svangerskapet og ved amming. Det finnes ikke forskning på snusbruk og krybbedød og vi kan derfor ikke gi råd som er . GRAVIDITET OG AMMING.


FORSLAG TIL VIDERE FORSKNING. Svangerskap og amming hos mødre som bruker snus ser ut å kunne gi . Samtidig inneholder sigaretter og snus også nikotin, som er sterkt avhengighetsskapende. Stol på deg selv og ikke slutt med amming eller nattamming fordi at noen andre forteller deg at du skal gjøre det! Snus etter at du har ammet.


Les hvordan snus påvirker babyen i magen og hvorfor det anbefales at du ikke snuser når du er gravid. Nå viser ny undersøkelse at snus kan være skadelig for fosteret i. Bruk av snus i svangerskapet har også negative helsekonsekvenser for fosteret, selv om man har mindre. Omfattende forskning viser at risikoen for krybbedød øker hvis mor røyker under.


Kampanjen mot snus er ikke bare unødvendig, men gjøres på sviktende faglig grunnlag. Useriøs gjengivelse av forskning. Det gjelder gravide, mødre som ammer og mennesker med hjerte- og karsykdommer. Det er positive sider ved samsoving, at det stimulerer til amming er en.


Fem prosent i samme aldersgruppe bruker snus av og til. Prisen på en dåse med snus øker med 2kroner fra nyttår. I Sverige ligger prisen for en snusboks på rundt en femtilapp. Ny forskning viser at blondiner KUN er ute etter SEX!


Stian (37) blir fortsatt ammet av mamma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg