mandag 9. mars 2015

Anbefalt film netflix 2018

Både filmen og serien Das Boot på NRK anbefales ! Nå har vi i SOL samlet de beste filmene som kun er tilgjengelig gjennom strømmetjenesten. Her kommer en liten oversikt med kvalitetsfilmer du bør få med deg. Her er elleve filmer som du bør vurdere. Du trenger ikke gå på kino for å få med deg nye filmer i år. På veien har vi sett mange middelmådige filmer i alle sjangre, men vi har funnet noen perler vi trygt kan anbefale.


Føler du kjærligheten? Her finner du dyptfølte kjærlighetshistorier og lystige romantiske komedier. Dette er en flott film om Albert Åberg som anbefales på det varmeste for de yngste.


Se hva som er nytt, høyest rangert eller mest populært. Europa (serier, filmer , dokumentarer, reality, osv.) . Taras filmekspert Ellen Christensen elsker film og TV-serier i alle . Om du har uendelig med tid i løpet av ferien anbefales det å ta en kikk på dramaserien The Affair. Musikkinfiserte filmer har trukket horder til kinosalene, superheltsjangeren har både fått friskt blod og stagnert. Men den største nyheten er . Men for de som ønsker seg en effektiv, liten rysare, som absolutt funker i all sin enkelhet, ja, da kan denne anbefales.


Historien om kærligheden mellem de to musikere, den spirende . Netflix forandrer jo hele. Nå gir hun deg tips om hva du. Hva skal du se på Sumo? Kulda gjør at vi trekker oss inn og gjerne synker ned i sofakroken med noe søtt og en god film. Og hva er vel bedre enn å starte den hyggelige . Ta også med filmer som bare finnes på den amerikanske versjonen (bare husk å nevn USA i en parentes).


Om dere skal bruke den norske netflix versjonen, last heller ned. Begge får godkjent og anbefales. Hvis du planlegger filmkveld med kjæresten vil han garantert være litt. Vi oppfordrer til å vise respekt for rettighetshavere og lovverk, husk å sjekke om din sammenheng . Filmene kan skaffes på f. The movie is witty, thrilling, and wildly engaging, as Davis essentially gets to . Sosiale medier- fenomen gjør.


Hvilken film skal du se som både barna og foreldrene elsker? Les anmeldernes beste tips. Henrik Giæver, journalist – 16. Du så litt for mange Jason Statham- filmer en kveld du følte deg litt neffår og.


Jeg blir fortsatt like opprørt og til tider ødelagt av triste filmer , men jeg har blitt. TV-serien ikke er den nye filmen eller romanen, men at . I tillegg til å gråte, satt jeg igjen delvis rystet av denne filmen. En annen tegnefilm som burde være obligatorisk i julen, er filmatiseringen av Charles.


En gammel klassisk julefilm i sort-hvitt som definitivt ikke er utgått på dato. Nå kan du se filmene hvor som helst, selv uten nettilgang. Movie Online Latest Men on the Dragon i . Set It Up: en romantisk komedie på NetFlix som er så skjønn!


Liam Neeson har forresten hovedrollen her, og da vet man at filmen er. Bird box er ikke skummel, mer stressende og slitsom å se men ville absolutt anbefalt å se den! Vi får aldri nok av skikkelige chick flick- filmer.


Sjekk vår topp 20-liste. Turen byr på både latter, tårer og dramatiske situasjoner – anbefales !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg