mandag 23. mars 2015

Kyllingfilet ovnsbakt

Med både kjøtt, grønnsaker og saus i én form, går det raskt å lage middag. Denne kyllingformen smaker av Asia, og serveres med ris til. Kyllingfilet penslet med dijon-sennep og toppet med skivet tomat og en blanding av solsikkekjerner, griljermel og parmesan.


Ovnsbakt kylling er sunt og lett å lage. Saftig og perfekt stekt kyllingfilet i ovn eller stekepanne.

Server med salat, ris eller kokte poteter. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra . Denne middagen er full av deilige smaker, og er enkel og rask å lage. Saftig kyllingfilet bakt i ovn med fennikel, saltkokte poteter og appelsinsaus blir fort en ny . NO: Er du blant dem som ofte spiser kyllingfilet til middag?


Da vet du sikkert at kyllingfileten både er proteinrik og fettfattig, og dermed et . Kyllingfilet er magert kjøtt og inneholder nesten ikke fett.

Enkel og rask middag i en travel hverdag. Serverer du rikelig med grønnsaker i tillegg, . Du bør prøve å ovnsteke kyllingfilet. Spesielt hvis du kombinerer det hvitløk og creme fraiche. Legg filetene i en ildfast form eller langpanne og legg på skiver med mozzarella og tomater. Dryss over finsnittet vårløk og stek filetene på 2grader ca.


Del kyllingen i lår og bryst. Del lårene i overlår og klubbe, og del brystene i to. Krydre alle stykkene med salt og kvernet pepper. Brun kyllingen i en panne.


Pass på å lage nok slik at du har gode rester for flere måltider i løpet av uken. Til porsjoner: kyllingfilet skiver bacon 1-båter hvitløk liten rød paprika ss purreløk . Det er ingen sak å lage kjapp og sunn hverdagsmat. Høres det vanskelig ut? Og det smaker helt .

Dette er unnagjort raskt og enkelt. Garantert saftig: Slik steker du kyllingfilet. Oppskrift på saftig og god kyllingfilet , hver gang. Vi nordmenn elsker hvitt kjøtt generelt, og . Gode råvarer er det beste utgangspunktet for et godt resultat.


Stange- og Livèchekylling har for eksempel fått . Her er kylling et godt eksempel. En oppskrift som passer godt både til hverdags og helg. Ingredienser: 2-kyllingfileter. Denne ovnsbakte pastaretten tar litt lengre tid enn en tradisjonell pastarett, men er vel verdt å vente på.


En stor vinner hos barna . Surr baconet rundt hver kyllingfilet. Fest dem med tannpirkere. Stek kyllingen i ildfastform på 2grader i omtrent minutter.


Sett på grillinnstilling på ovnen når . Aldri mer tørr og smakløs kylling ! Følg disse enkle stekene for å få saftig kyllingfilet med sprø stekeskorpe - hver eneste gang. Hold deg i skinnet – og tungen rett i munn, så kan du servere skikkelig saftig kylling som er full av smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg