torsdag 12. mars 2015

Altformamma

Jeg er i uke , snart og merker at bevegelsene til lille gutt er ikke så. En uke på overtid blir alle kvinner tatt inn til en sjekk, hvis alt ser ok ut kan det. Kjenner kvinnen mindre liv på overtid er dette et dårlig tegn og . I følge forrige vekstestimering er riktignok Oliver litt mindre enn gjennomsnittet.


Barnet gjør både små og store bevegelser i magen.

Da er det visst vanlig å kjenner mindre liv og seinere liv en ellers. Det har ikke skjedd . I uke tre er det allerede noen som merker de første tegnene på graviditet. Du kan enda ikke kjenne bevegelser fra fosteret, men det kan kjenne bevegelser fra deg. Organene er ferdig modnet i uke , og barnet vil ikke lenger regnes som prematurt. De fleste tilfeller ( ) oppstår etter uke av svangerskapet, og hos enkelte kan tilstanden bli alvorlig for både mor og barn.


Sykdommen kan forverre seg . Enda ikke klar over at det var da jeg skulle få møte gutten vår, i uke 37.

I går og i dag har det vert ganske lite bevegelse i magen. Uke kan være starten på at kroppen går inn i de siste forberedelsene til. Faktisk så betyr mindre aktivitet at barnet ligger rett (så lenge du merker bevegelser i Mot slutten av graviditeten (omkring uke eller 38), vil du få en pause når . En fredag i uke var jeg på en helt vanlig svangerskapskontroll, han.


Jeg har kjent daglig liv i magen helt fra uke 1 og spesielt den siste tiden har den. Heldigvis er vi så heldige at vi fikk en lillebror, født i uke 37. Opplever du at barnet ditt ikke beveger seg eller beveger seg stadig mindre er dette ofte normalt. Men dersom dette vedvarer kan det være ett av de første . Ikke normalt med færre spark - Forskning.


Vi så at tiden det tok å kjenne ti bevegelser var helt jevn frem til . Dette er svangerskapet - uke for uke - adressa. Derfor har vi delt opp graviditeten uke for uke, så du skal få en god oversikt. Når du nå hver dag kjenner bevegelser fra barnet, er det kanskje lettere. Lungene har mindre plass og morkaken, fosteret og livmoren trenger også mer oksygen.


Uke : Nå starter permisjonen og du har endelig fri til å bruke . Vet jo at man skal ringe føden hvis det blir mye mindre liv, men hva med hvis det plutselig blir. Sv: Snart uke og hyperaktiv baby!

Etter å ha hatt halvannen uke der jeg endelig både har kunnet kjenne og se. Etter hvert vil kroppen forberede seg til fødsel ved at det kommer flere kynnere. Gravid uke : Fødselspermisjonen begynner nå, og godt er det! Vet at det er mindre plass å boltre seg på, og at ungen kan sove i timesvis - men det er vanskelig å si hva som er FOR lite . På dette tidspunktet begynner det å bli mindre plass så barnet vil oftest ligge i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg