onsdag 25. mars 2015

Fiskekarbonader tilbehør

Her er tre litt annerledes oppskrifter på tilbehør til fiskekaker. Syns du det er vanskelig å servere fiskekaker som frister både store og små? Med mer spennende tilbehør blir fiskekakene alt annet enn kjedelig. Her har vi samlet tre enkle og . Dessverre blir coleslawene ofte .

Tenkte å lage fiskekaker, men med hvilket tilbehør ? Tips: Som ekstra tilbehør til er det godt med stekte små brokkolibuketter. Og kokte poteter som du knuser med en gaffel og blander med litt . Jeg er ikke så flink med tilbehør. Har dere noe godt å anbefaler? Skriv gjerne hvordan man lager det etv.


Tilbehør sylteagurk revne gulrøtter. Sett stekeovnen på 2grader varmluft.

Start med potetene, de tar lengst tid. Fiskekaker med remulade. Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å servere fisk til hele familien på.


I dag skal jeg lage fiskekaker til middag. TINE Lettrømme. Det er greitt å ty til lettvinte middager, som f. Mange av dem er gode. Med godt tilbehør til blir det helt supert. Det er ingen grunn til å frykte misnøye rundt middagsbordet når du serverer fiskekakene med dette tilbehøret.


Grove fiskekarbonader av seifilet er dagens middagstips fra Inge Johnsen i Norgesglasset. Du trenger seifilét og en foodprosessor og dermed går vi forbi . Lett å like, rask å lage og tilbehøret kan enkelt varieres. Legg ingrediensene i skåler og la barna få plukke det de vil spise selv.


Server fiskekakene som burger,. CousCous salat – Fantastisk tilbehør til fiskekaker. Jubelen står i taket når de de lyse kakene slenges i panna.

Skjær fersk og kjøleskapskald fiskefilet i grove biter, og kjør den i kjøkkenmaskin til en smidig fiskedeig. Universalingrediensen? Egget er like selvskreven i kakemiksen som på frokostbordet.


Denne retten er et godt eksempel på at egget gjerne briljerer på . I hvert fall er det det hjemme hos oss. Det er også raskt å lage dersom du har en food prosessor. La fiskekaker eller taco-seikaker gå igjen på ukemenyen og varier tilbehøret.


En sunn middag du trenger verken hakke eller skjære. Kun krydre og sette i ovnen. I dag fikk jeg en idé om at middagen skulle bestå i . Hell i buljongen under omrøring.


Kok opp sausen og tilsett melk til du har den fargen og tykkelsen du selv ønsker. Sil sausen hvis du vil ha ut løkbitene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg