tirsdag 17. mars 2015

Legoland priser inngang

Legoland priser inngang

Billetter fra 3kr. Med en kombibillet kan du prøve begge dele til en fordelagtig pris. Priser fra 35DKK. Køb billet online mindst 7 . Familiepakke til LEGOLAND.


Pakketilbudet inkluderer båtreise, to overnattinger i Danmark og to dagers entré til LEGOLAND , for to voksne og to barn. Hvert år reiser mange norske barnefamilier til Legoland i Danmark for å oppleve. Ofte er prisen du får avhengig av hvilken dato som er valgt – forskjellen mellom.


Kombiner miniferien i Lalandia med en spennende utflukt til våre hyggelige naboer. Du får én fribillett til ett barn når du kjøper én voksenbillett til full pris. Prett overfor inngangen til Legoland samt en ladestolpe på parkeringsplassen ved.


Riktignok er de aller fleste aktiviteter i parken da inkludert i prisen , men ikke desto mindre er det noe som gjør et solidt innhugg i de flestes . Et Resort Pass gir deg inngang til LEGOLAND , Givskud Zoo, Lalandia Aquadome og Monky. Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. For parkeringsområdene nærmest inngangen må du kjøpe parkeringsbillett i lukene.


Bor dere i Lalandia Feriehus er også inngang til Lalandia Aquadome TM og Monky. Les også: Reis med Color Line og få to dager i Legoland inkludert i prisen. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til . Vel verdt besøket og med Kellogs rabattkupong er prisen på inngang halvert. Tivoli i København, Liseberg og Legoland.


Balder, berg-og-dal-banen av tre, får en ny inngang og ny dekor ved . Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Hotel LEGOLAND , DENMARK, og se oppdaterte priser. Super beliggenhet med egen inngang til Legoland. I denne guiden kan du lese om Legoland , ting å tenke på før ditt besøk.


Tidlig inngang : Som årskortholder får du slippe inn i Dyreparken én time før ordiinær åpningsti. Sammenlign priser og finn det beste tilbudet for Hotel Legoland , Denmark. Veldig god beliggenhet, egen inngang til Legoland , kunne gå til og fra i løpet av . Hos Legoland er det ulike priser avhengig av hvilken dag man besøker . Bestill alltid ferge og overnatting samtidig for å få best pris på fergen. Det er gratis inngang , mens turbånd koster 19- kroner og gir så å si fri tilgang.


Bon Bon Land ligger ca minutters kjøretur sørvest for . Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. God mat, både i frokostbuffet og på a la . Hvis man ikke har årskortet med ved besøk må man betale full pris på inngang. Du må informere Hotel Legoland på forhånd dersom du forventer å ankomme etter kl.


Inngang til Legoland er ikke inkludert i prisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg