tirsdag 17. mars 2015

Herskapelig hus med utleie

Herskapelig hus med utleie er ønsket av mange. Vår Hoelsgaard er tilpasset et skrått terreng og har egen utleieleilighet. Ferdighus med utleiedel - vi har hus med utleiedel til flat tomt og hus med.


Hvis boligdrømmen din er av den store, herskapelige sorten, så er kanskje husmodellen Constantine akkurat det du har lett etter? Velkommen inn til en 4kvm .

Gods er et herskapelig hus med utleiedel. Dette kan være utgangspunktet for din drøm når du skal bygge hus. Huskatalogen vår viser et spekter av hus vi kan tilby, men katalogen brukes også gjerne. Vi tegner eller tilpasser hus til å bli som dere ønsker.


Vi bygger herskapelig boligpartner hus ! Skal ikke ha utleie (det går heller ikke siden kjelleren er helt under bakken). Vår huskatalog er ment å være en inspirasjonskilde.

Om du ønsker din egen signatur tilpasser vi din bolig til ditt unike behov. Vår erfaring og kompetanse er. Huset har store soverom og åpen løsning mellom kjøkken og stue. TRADISJONELT OG HERSKAPELIG MED UTLEIEDEL. Boligen er bygd på samme . Hitra - et hus med utleiedel.


Stange - herskapelig hus på ett plan. Nordbohus har hus for de fleste tomter og mange ulike hustyper , både. En carport til venstre og en egen innkjørsel til høyre til utleiedelen.


Med enkle grep kan Ida også leveres med leilighet for utleie i kjeller. Se hvordan familien realiserte sin herskapelige drømmebolig ved å bygge huset med en egen. Tradisjonelle og klassiske hus.


Et klassisk hus kan se veldig forskjellig ut fra nabo til nabo, da man gjerne setter sitt eget preg på det. Bli inspirert av våre arkitekttegnede hus Vi vil hjelpe deg å finne ditt drømmehus! Våre arkitekttegnede eneboliger er utformet i både herskapelig , tradisjonell og . I La Maison de Bastian kan du leie alt fra ett rom til hele huset og det .

Systemhus har husmodeller i flere stilarter og størrelser som dekker de behov en familie har. Et stort hus over to etasjer med egen utleiedel i første etasje med egen separat inngang. Et nostalgisk og herskapelig hus med lyse og romslige løsninger. En praktfull og tidløs enebolig med gode planløsninger og herskapelig eksteriør. Godkjent utleiedel gir huset fleksibilitet for ulike livsfaser eller ekstra . Ferdighus ONYX Klassisk kataloghus med utleie er et hus beregnet for skrå tomt med fullverdig 4-roms utleieleilighet i sokkeletasjen.


En moderne funkisbolig med praktisk utleiedel som gir en gunstig inntektskilde. Huset oser av luksus og glir elegant inn i landskapet. Hvis noen ønsker å leie hele huset , flytter jeg gjerne ut. Bestill huskatalog fra flere husleverandører og finn ditt drømmehus via ett skjema.


Bygge hus med utleie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg