mandag 16. april 2018

Ostekake i glass

Ostekake i glass

Sett glassene med ostekake rett og fyll opp med gelé. Alle får hver sin dessert og det er raskt og enkelt å lage. Ostekake på glass er tingen! Bedre blir det ikke. Sjekk ut oppskriften her på bloggen . Trenger du en god og enkel dessert?


Dette er rørt sammen på få minutter og smaker helt fortreffelig! Oppskriften er enkel og lar seg lage med . Hvem kan vel motstå et innbydende glass med silkemyk ostekrem, friske bær og litt krønsj? Ikke jeg, i alle fall!


I tillegg til at den er god på smak . Hvis du i likhet med meg sitter igjen med julekaker etter jul kan disse komme til heder og nytte til helgens dessert. Julekakerester kan nemlig . Minimal innsats og maksimal kos, slik lager du enkel ostekake i glass med friske bær. Og dem er det mange av! Det er kult å putte ting i . En rø hvit og blå dessert til jul?


Ostekake i glass

This Pin was discovered by Synne Svindland. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Irene Jørgenvik. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Enkel ostekake på glass (lavFODMAP). Nå nærmer nasjonaldagen seg med stormskritt, og i den anledning deler jeg en nydelig, enkel oppskrift . Denne frekke og freidige lille ostekake -varianten har jeg knabba fra Miss Lawson. Jeg må innrømme at jeg til tider har sansen for Nigella, . Her er en superenkel og rask ostekake med friske bær du kan servere til gjestene dine.


Ostekake i glass

Selv om det går fort unna, er disse porsjonsostekakene både lekre og . Ostefyllet i kaken blir fort veldig mektig, mens denne versionen har en. Denne lette ostekaken i glass byr på tropiske smaker av mango, lime og kokos. Ved å lage porsjoner i glass får du akkurat den dessertmengden du trenger. Visp Philadelphia med litt vann.


Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn (sekunders intervaller), eller i vannbad. La det avkjøles litt før du blander den inn i . Du kan tilsette litt kanel hvis du ønsker. Kremost blandes med dl . Varebeskrivelse: Porsjonsdessert, presentert i glassbeger. Deilig Digestive crumblebunn med ostekrem og toppet med sjokoladekrem. Ha philadelphia, melis og fløte i en bolle og pisk dette til en kremete konsistens.


Ostekake i glass

Smak til med sitronsaft. Kom innom og prøv vår ostekake på glass. Deilig porsjonsdessert med kjeksbunn, fyldig og smakfull ostekakekrem og crunchy karamellisert sukkertopping. Presenteres i lekkert porsjonsglass og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg