mandag 23. april 2018

Jysk butikker

VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.


Finn alle telefonummer, adresser og åpningstider for JYSK butikker. Beste tilbud i uken på Tiendeo.

Planlegg og spar penger! Mer informasjon på Tiendeo! I løpet av de neste årene ble det åpnet butikker i flere andre land.


Med over butikker i Norge . Etasje: Utenfor, Moafjæra 7. Magneten Kjøpesenter bruker informasjonskapsler (cookies) for å måle . Gå til varen du ønsker å reservere inne på jysk. Du vil motta en melding når din .

Nominasjonen tildeles Sunndalsøra etter to tidligere utslagsrunder der alle JYSK Norges butikker har vært vurdert – og butikken er vurdert på . Gleder oss til alt står ferdig, sier daglig leder Anette Weum Rud (34). Butikksjef JYSK Drammen (NY BUTIKK ). I mai lanserte JYSK Norge sitt nye butikkonsept i Ålesund. JYSK er en internasjonal kjede som selger alt til boligen.


Jysk åpnet seks nye butikker i regnskapsåret som ble avsluttet 31. Omsetningen økte med prosent til 1. Nå er nesten alle de ti butikklokalene i det nye handlesenteret på Tau fulle. Lars Larsen Group omfatter først og fremmest Jysk Group, den globale kæde med 2. Jysk - butikker i lande, som stadig vokser og står for . JYSK holder åbent alle ugens dage - også søndag.


Hvert ikon på kortet repræsenterer en butik. Klik på et ikon og få vist . Norge GK- Nytt kassesystem og backoffice endelig er det klart for utrulling av nytt kassesystem til alle butikker. Vi gleder oss til å komme i gang og begy.


Storo Storsenter er størst i Oslo med over 1butikker. Nybutikken på Finnsnes danket ut nyåpninger av Jysk i blant annet svenske Linköping, danske Kolding og to butikker i Gdansk. JYSK -gruppen består av mer enn 2.

Hei, leverte varer til Jysk butikker i Bergensomådet i dag. Veldig hyggelige folk i varemottak alle steder, til tross for at leveransene kom for sent. Finn kataloger, brosjyrer og butikker i ditt område. Nord-Europas største JYSK-butikk åpner i Bodø!


Mens andre bedrifter i detaljhandelen satser på mindre butikkonsepter går JYSK mot strømmen og åpner sin største butikk i Norge hittil. Fra før er Coop Extra og Europris bekreftet. Første setning i beskrivelsen om Jysk. For å sikre vekst i fremtiden trenger vi de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg