tirsdag 19. januar 2016

Vaffelrøre uten kulturmelk

Rør godt mellom hver gang for å få en glatt røre uten melklumper. Denne oppskriften gir ca. Egen oppskrift på vafler uten egg finner du her. Hvem sier at man ikke skal kose seg til hverdags? Server gjerne nystekte vafler med . Vi skulle da også ha vafler på vaffeldagen - også selv om det ikke kom oppskrift på bloggen;) I mangel av ork til å gå på butikken, og ingen . På hytta serveres det alltid vafler , eller “gafler” som Mathias kaller det.


Ofte stekes og nytes vaflene ute på terrassen, men nå i vinterferien . Jeg må innrømme at jeg var skeptisk som bare det! Surmelksvafler er tykke og deilige vafler som er laget med surmelk i deigen. Du kan variere med ulike typer surmelk - både kefir, Cultura og kulturmelk fungere fint. Vaflene blir saftige og.


Prøv grove vafler i matpakken istedenfor brødskiver. Proteinrike vafler med kulturmelk - perfekt for deg som er opptatt av trening og sunt . Rør inn litt rømme i røren og server med brunost. Se også video med steg for steg og serveringstips. At jeg ikke har tenkt på det tidligere!


Min oppskrift har kulturmelk i, men jeg har bare lettmelk i kjøleskapet. Noen som vil dele en knakende god vaffeloppskrift med lettmelk? Vaffelrøre er enkelt å slå sammen, og her er en grei grunnoppskrift. Det er også godt med vafler i matpakken.


Stek tykke, myke vafler i vaffeljern på middels varme. Måtte prøve oppskriften, men vafler uten smør og natron. Vi har også oppskriftene på vaffelrøre for vafler både til hverdags og fest! I den siste halve dl skummet kulturmelk blander du inn natron. La natron bruse ferdig i. Pisk inn halvbarten av helmelken og all kulturmelken 4. For bløte vafler : Steik uten å pensle vaffeljernet.


Bland alt det tørre. I oppskriften bruker vi natron og litt kulturmelk. SE OGSÅ: Flere oppskrifter på vaffelrøre. Alle elsker nystekte vafler og gjør du de litt grovere som her, kan de være et lite måltid.


Sukkerfri, grove, næringsrike og gode vafler som du kan ete til alle døgnets tider. La røren svelle noen minutter før den stekes vafler uten kulturmelk vaffeljern. På TV 2s nettsteder bruker vi informasjonskapsler cookies for å . VAFLER ALA KOKKEJÆVEL Ingen påske uten en SKIKKELIG god vaffelrøre ! Oppskrift på vafler blir ikke så mye enklere enn denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg