onsdag 20. januar 2016

Melde seg ut av fastlegeordningen

Melde seg ut av fastlegeordningen

Jeg lurer på hvordan det fungerer når man melder seg ut av fastlegeordningen. Jeg er jo klar over at man da ikke har fastlege, men kommer . Jeg har problemer med å komme inn på helsnorge. Siden fastlegeordningen ble innført, har denne legen regelmessig.


Melde seg ut av fastlegeordningen

Fastlegeordningen fungerer slik at det er mulig å melde seg ut av den, . Under finner du svar på noen ofte stilte spørsmål om fastlegeordningen. I tillegg kan man bytte fastlege hvis man melder flytting til Folkeregisteret eller . Innbyggar kan finne og bytte fastlege , eller sette seg på venteliste om ikkje . Du kan selv finne og bytte til ønsket fastlege på helsenorge. Hvis den legen du ønsker deg ikke er ledig, kan du sette deg på venteliste. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.


Samme sted er det også mulig å melde seg ut av fastlegeordningen dersom du ønsker. Det er nemlig en frivillig ordning, og vil du ikke ha . Du kan når som helst melde deg inn eller ut av fastlegeordningen. På Helsenorge kan du finne ut hvilken fastlege du har, se fastlegens adresse og telefonnummer, bytte fastlege , melde deg inn eller ut av ordningen, søke etter fastlege etter forskjellige. Det er også mulig å sette seg på venteliste hos fastlege.


Melde seg ut av fastlegeordningen

I dag reguleres en rekke forhold rundt fastlegeordningen i avtaler. Her kan du finne ut hvilken fastlege du har, bytte fastlege eller melde deg inn eller ut av. Idrettsbyen ved Mjøsa hadde pynta seg til fest i helga – og fest ble det.


Mens det i noen tilfeller er snakk om at personer melder seg ut av fastlegeordningen , hender det også at hele pasientlister blir stående uten . Det er meget enkelt å bytte fastlege på internett, så ved behov vil jeg anbefale flere å benytte seg av denne tjenesten på Nav. På Voss har samtlige fastleger meldt seg ut av multidoseordningen. En fastlege mener at systemet er uforsvarlig og har meldt saken til . En slik melding kan se slik ut.


I tillegg vil man kunne bytte fastlege samt melde seg inn eller ut av ordningen, helt uavhengig av fastlegekontorets åpningstider. Trygdeetaten har nå gjort denne . Informasjon om korleis ein bytter eller søker fastlege og ein oversikt over kva for. Når du ønskjer å bytte fastlege , eller melde ut eller inn i fastlegeordninga kan . Nå kan innbyggerne selv kunne gjøre oppslag på hvilken fastlege de har,. Hver tredje kommune forteller at situasjonen har forverret seg.


Det skal lønne seg å teste ut. Det er ikke mulig å sette seg på venteliste hos en fastlege som har full liste. I dag går det an å melde seg ut av fastlegeordningen , hvis man ikke ønsker å benytte seg av å ha en fastlege. Man får imidlertid ingen økonomisk gevinst av å. Foreldre kan bytte fastlege til sine barn under .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg