onsdag 25. februar 2015

Veldedige organisasjoner skatt

Hvorfor USAs største veldedige organisasjoner eies av legemiddelfirmaer. Vi kaller det en OBS - liste , altså en liste over organisasjoner giverne bør være . Organisasjonens formål er å sikre at innsamlinger til veldedige formål . Kan en stole på at penger en gir til veldedige organisasjoner faktisk går til gode. De har en OBS - liste med foreninger de mener at givere ikke kan stole på. Dokumentert modell: Transaksjonsliste som . Tre av organisasjonene drives av samme mann.


Veldedige organisasjoner skatt

Antallet organisasjoner kontrollen advarer mot å gi penger til har økt kraftig. Innsamlingskontrollen mener givere bør være klar over hva bistandspenger går til. Alle de største veldedige organisasjonene i Norge er på IKs godkjent- liste. Av organisasjoner på IKs røde OBS - liste , er fem av dem fra . Stadig flere veldedige organisasjoner får useriøs-stempel av.


Antallet på den såkalte OBS - lista over mulige useriøse innsamlinger og . Jula er en tid hvor det å gi til veldedighet er viktig for mange. Gå inn på innsamlingskontrollen. Geir Smebys organisasjon Foreningen Aktivitetsgleder Kreft- og Hjertesyke. Bistandshuset AS er grunn nok til å havne på vår OBS liste. Vi er ikke en veldedig organisasjon , men en bedrift som selger deler av.


Veldedige organisasjoner skatt

Vi har i tråd med dette etablert en OBS - liste over organisasjoner hvor . Dere som gir penger til veldedige organisasjoner. De har også en obs - liste over organisasjoner som hevder å drive med gode formål men . Startskudd er en online plattform for innsamling av midler til veldedige formål og. Hos organisasjoner som Kirkens Nødhjelp og Røde Kors går.


OBS - listen over organisasjoner hvor det har fremkommet negative opplysninger. Grasrotandelen endte på 6millioner kroner til lag, foreninger, organisasjoner - i det hele tatt det frivillige Norge. Og på den andre siden finner du organisasjoner du bør være obs på. Det er økning på 194 . Og gi med hjertet, men også med hodet, for velger du en på lista så vet du at pengene frem . Obs – svindlere utgir seg for å være oss! Julen er høytid for å gi gaver, også til veldedige organisasjoner.


Gir du over 5kroner per organisasjon i året, kan du få skattefradrag for pengene du gir. Velg fra listen , Bank, Forsikring, Teknisk. Obs - svindlere utgir seg for å være oss Les mer. Likevel sier flere organisasjoner at Special Olympics Norge er uten betydning for aktiviteter.


Frykter ikke OBS -listing. Veldedige organisasjoner på obs - liste. Se vaktliste og påmeldingsskjema for nærmere informasjon. Enten du har vært med.


Veldedige organisasjoner skatt

OBS : Påmelding for frivillig vertskap er påkrevet ! Alternativ Jul er registrert som organisasjon i Norsk Tippings grasrotandel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg