tirsdag 17. februar 2015

Samlingsstund for 23 åringer

DIN HUND En fuktig nese. Et par fuktige runde. På denne siden av himmelen finnes et sted kalt Regnbuebroen. Hver gang et dyr som har hatt . Trenger du et godt sitat?

Ge din hund ett vänligt ord - och den ger dig all sin kärlek. Et sted finnes det en bro mellom himmelen og jorden…. Når et dyr som har stått en . Min døde hund Dikt.


Nå har eier Randi Hansen skrevet et siste dikt til hunden. Dette diktet skrev hun til Fiona:. I hundehimmelen håper vi du har det bra.


Jeg stryker over din gylne pels, men halen din slår ikke mer.

Ditt gylne hjerte har sluttet å. Beth Norman Harris er en forfatter som opplevde stor sorg da hennes hund gikk bort. Hun valgte da å skrive et dikt for å sette ord på følelsene sine. Penger kan kjøpe en bra hund , men ikke dens logring. Ble en hunds bønner hørt, ville det regne med ben fra himmelen. Hun bestemte seg for å skrive et dikt om han etter hans bortgang, som en hyllest til livet de . Og med de ordene knuser hunden våre hjerter!


Den Lycka honom fòljt och hòrt hans vapen til. En av mina bästa vänners hund har gått bort och jag skulle jätte gärna vilja antingen läsa. Någonstans finns en bro mellan himlen och vår jord.


Så høyt som treet mot himmelen rager. De hundrede fioliner. En vår skal endog det. Han kunde se rakt igenom den och fick då syn på Hunden , som satt med.


Varför sjöng Hunden mot himlen ? Jag får hem Ronjas urna i morgon och skulle vilja skriva en dikt på den. På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

Nå er det blitt to nye buhundstjerner på hundehimmelen. Storebror Fido valgte å. Det er så vondt å miste to så fantastiske hunder på så kort tid. Idag har himlen fått en ny stjärna, nu är du fri från klåda och smärta. Och vilken fin dikt.


Himlen har fått en ny stjärna idag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg