fredag 13. februar 2015

Nervetråder

Tren vekk magefettet, eller bli kvitt en kranglete rygg ! Stå på kne under apparatet. Ligg på ryggen med stroppene ved knærne. Få en stram mage og en rygg du kan stole på. Her gir personlig trener Chris Andre Bernardino fra Nettoglett oss enkle øvelser av som vi kan gjennomføre .

Idunn Larssen Rygg , fysioterapeut og personlig trener , mener at helsefordelene er utallige. Her har hun plukket ut noen av de viktigste . Trener du opp en sterk rygg , forebygger du smertene. Sitt med føttene mot fotbrettet og trekk håndtaket ut fra apparatet ved å strekke i hofte . Stram opp i mageog korsryggregionen og press opp til benene er nesten strake.


Trening av hofte-, lår- og benmuskler. Du både styrker, og drar nytte av styrke, i rygg og mage. Da syns jeg det er på tide å få hodet ut av rumpa og sette av litt ekstra tid til trening av ryggen.

Fest føttene med anklene under beinfestet på apparatet. De fleste av oss kan med fordel trene ryggmusklene oftere, fordi vi generelt belaster framsiden av kroppen mye i dagliglivet. Derfor er det lurt å . For i motsetning til mange andre apparater på treningssenteret er det ikke så opplagt hvordan man.


Denne øvelsen trener øvre del av ryggen. Du trenger ikke et treningssenter eller masse utstyr for å trene. Pass på at du ikke faller ned eller svaier i ryggen.


Hvor lenge holder du ut? Grundig innføring Ved oppstart får du en grundig innføring i bruk av apparater. Resultatene peker mot at personer med korsryggsmerter som trener på . Apparaten hjelper deg å forbedre din fysiske form, tone muskel av midje, mage og rygg. Den er egner for personlig trening studio, hjem gym eller kommersiell . Technogym apparater for styrketrening. Deretter bruker jeg ellipsemaskin og får en kondisjonsøkt som er skånsom for knær, ankler og rygg.


Standard utgangsstilling er stående midt under apparatet med stroppene i hoftehøyde. Her er fem enkle øvelser du kan gjennomføre helt uten apparater.

Ved å trene styrke regelmessig opprettholder du eller øker muskelmassen. Knekontroll og nøytral rygg er viktig gjennom hele bevegelsen. Det er fint vær – gå ut av treningssenteret og tren utendørs i stedet! Et massasjeapparat som gjør deg klar for trening , hjelper deg med restitusjonen og tar . Kombinér frivekter og apparater , sier KK.


Den trener riktignok mage og rygg , men er langt fra den mest effektive måten å . Gode og enkle øvelser for trening av rygg. For de som har tilgang til apparater er roøvelsen i apparat et fint alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg