onsdag 11. februar 2015

Britannia hotel trondheim oppussing

Bestill hotellrom i dag! Ingen har brukt mer penger på oppussing av ett hotell i Norge. Det ble raskt klart at hotellet trengte en omfattende oppussing og det . Britannia hotel , fasade mot Dronningens gate.


Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere. Samtidig har hotellet og . Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Hvis du bor på dette hotellet i luksuriøs stil i Trondheim , får du 5-stjerners standard. Oppussing og stenging. Hotellet åpnet for uker siden etter år med oppussing.


Det er beholdt klassisk still men de mest . Sjekk også våre beste tips til attraksjoner og ting å gjøre i området. Alt er produsert ved . I det stille har Trondheim kunstmuseum tenkt økonomisk vinst og plassbesparing i. Eiendomskongene i stort intervju: – Trondheim må bli flinkere til å skryte. Trondheim sentrum har fått tilbake sin storstue i en fornyet og utvidet utgave. Trondheim has become a foodie destination with a lot of exciting restaurants and.


Britannia hotel trondheim oppussing

Kniver i toppen etter milliardoppussing. Reservere dette komfortable hotellet i Trondheim , Trondheim med Hotelopia og spar penger. Som hotellbygning hadde han to år tidligere kjøpt en stor og ærverdig . Trondheim og Trøndelag har spilt en viktig rolle i norsk kunsthistorie, og har . Reitan og konas ekstreme oppussing havner i Høyesterett.


Hun er helt enig i at bygget trenger en oppussing. Kjøpesummen er 3millioner kroner, skriver Finansavisen. En moderne innpakning av en klassisk opplevelse.


Britannia hotel trondheim oppussing

Etter tre år med totalrenovering er hotellet nå åpent. Dette er Trondheims storstue og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg