fredag 27. februar 2015

Forskjell på cybex m fix og s fix

Forskjell på cybex m fix og s fix

Er foreløpig utrolig. Er det bare puten som er forskjellen , og at selve setet er det samme? Cybex Solution M - fix ? Bilstol for åringer 19. Flere resultater fra forum.


Forskjell på cybex m fix og s fix

Car Seats from CYBEX cybex-online. Men hva er egentlig forskjellen på m - fix og s - fix ? S - fix er smalere så vidt jeg skjønner? Den kan festes i bilen med isofix, men BeSafe iZi Flex S FIX kan også brukes i bilseter. Som med det meste annet betyr ikke nødvendigvis det at en bilstol er dyr at den er bra.


Hva er forskjell mellom Solution X- Fix , Solution M - Fix , Solution Q 2- Fix og Solution Q 2- Fix plus? Hva er da vitsen med å teste barneseter som selges i Europa? På denne måten har uavhengige tester kunnet påvise enorme forskjeller i hvor godt de. Swingfix måtte, i likhet med de aller fleste andre småbarnstoler, nøye seg med.


Testen avdekker store forskjeller i sikkerhet ved kollisjon. Den er Plus Test-sertifisert, festes med isofix og monteres bakovervendt. Laget med barnet ditt i tankene: Solution S - Fix vokser med barnet ditt fra til år – og. The cybex solution X we could not use the iso- fix on.


Han mener forskjellen kan være et nakkebrudd kontra ubetydelige skader. Les tester og omtaler før du kjøper. Babystolene Casualplay Sono Fix , Simple Parenting Doona og Simple.


Forskjell på cybex m fix og s fix

Mangler: s ‎ Må inneholde: s www. Barnet ditt vokser mye mellom og år. Solution Z- Fix er optimalisert for å vokse sammen med dem og tilpasser seg barnets skiftende behov både i høyden og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg