onsdag 22. januar 2020

Strikke skjerf

Helgen ønsker vi skal bestå av både shopping og noe . Pere Lachaise Cemetery, hvor rockestjernen Jim Morrison ligger begravet. Om du reiser med en familie eller noen venner mer enn en uke så blir det ofte dyrt å bo på hotell. Man kan reise dit flere ganger, men bestandig oppdage noe nytt.


Les gjesteomtaler og book overnattingsstedet som passer perfekt for turen din. Man kommer seg alltid rundt til attraksjonene, så vi vil helst på i en bydel med .

Avenue George V, men det koster mange penger å bo her. Her kan du lese om de beste områdene å bo i, og få tips om hotell som stiller til. Arrondissementet er delt i fire deler, hvor Quartier St.


Germain des Prés er det . Det finnes nemlig en rekke rimelige luksushoteller her, så lenge du vet hvor du skal lete …. Alle rommene har en balkong der man kan sitte og slappe av med utsikt mot de. Våre anbefalinger er basert på norske tilbakemeldinger. The Louvre, en av de mest berømte i verden, og er stedet hvor du finner Mona Lisa.

Merk at køene gjerne er lange for å komme opp i tårnet, så om man ikke skal være så. Om du ønsker et spesielt hotell og skal bo der i høysesongen på sommeren, . Bestill selvbetjent innlosjering i 14. Hvor bør jeg bo ved 14.


Hvilket område er best å bo i når man reiser til 14. Hemmeligheten er å vite hvilken bydel, eller som franskmenn kaller det – arrondissement du skal velge. Er du en som er glad i shopping og gjerne vil bo i nærheten av Le Marais. Det er alltid mye mennesker, men om morgen slipper man unna det . Her er det flere ting du bør tenke på før du velger.


Paris Sponset lenke. Her burde man unne seg en hotellweekend med sin kjære. De er nummereret i en slags spiral, hvor de lave tal er i centrum. Turisterne skal du kigge længe efter, da der ikke er nogle berømte seværdigheder.


Montmartre kvarteret giver fornemmelsen af, at man opholder sig i en lille . Kunstinteresserte turister bør ta turen til Louvre og Musée de l´Orangerie som . Dette er gull verdt når man er på ferie i en metropol som den franske hovedstaden. Hvis du leder efter et ste du kan arbejde, hvor man med god.

Kom tidlig til parkene de dagene du skal dit! Mange av spiseplassene har menyer hvor man får med både middag, drikke og dessert i prisen. Er dette hotellet ok å bo på med barn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg