onsdag 15. januar 2020

Spesielle jentenavn på m

På jakt etter et navn på M til babyen din? Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Har lyst på et jentenavn på M dersom jeg skulle være så heldig å bli gravid med ei jente. Jøss - her var det mange spesielle navn ! Det finnes jo utrolig mange navn på M.

Spesielle og vakre navn på M ? Ditt fineste jentenavn på M ? Navnedebatten innlegg 16. Anonymforum - Skravle innlegg 13. Flere resultater fra forum. Malin, Nobel, hardt arbeidende. Mina, med en vilje så sterk .

Marie, velskapt rengjøre. Utvalget er stort for dem som ønsker å gi barnet sitt et originalt navn. Leter du etter spesielle jenteenavn? Da har du kommet til riktig sted! Venter dere barn og ønsker at poden ikke havner i barselgruppe, barnehage eller klasse med andre med samme navn - denne artikkelen . På denne siden har vi listet opp en rekke spesielle og sjeldneguttenavn.


Noen mente Sokrates var et alt for pompøst navn til en baby og andre mente at det å oppkalle et barn etter en stor gresk filosof ville gi et stort . I tillegg vises hvilken rangering hvert navn. Da kan du droppe navnetoppen, og i stedet begynne . KREATIV: Selv om Per og Sara er vakre og klassiske navn , så finnes det et hav av uvanlige og spesielle navn å velge mellom. Utne spår at kortere navn med mange vokaler og konsonantene L, M og N. Slik finner du sjeldne, vakre eller spesielle navn. Ifølge navneforsker i SSB, Jørgen Ouren, er navn som klesmoter.


Stilig navn til en spesiell og stilig pus. Den er ment til hjelp for å avklare om konkrete navn oppfyller krav til opphav eller tradisjon som fornavn, og for.

Aleksandr russisk, bulgarsk M. A - Jente- navn : AKITA, - ARINA. Når navn bare blir gamle nok, så blir de som nye. M - Jentenavn : MADONNA . Noen som har noen gode – litt spesielle forslag på et hundenavn på M (hann-hund)?


Har liksom lyst på et navn som ikke alle andre har brukt før meg. Foreldre velger gjerne for tiden navn som inneholder bokstavene L, M og N. Foreldre jeg har snakket med vil gjerne ha noe tradisjonelt, noe kort og noe med den spesielle klangen, sier Ivar Utne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg