torsdag 23. januar 2020

Spiderman sengesett junior

Spiderman sengesett junior

Spisebord i eik er en perfekt match til den nordiske stilen. Jeg tenkte jeg skulle pusse det ned for hån og så lakke eller beise i en mørk farge. Når du skal pusse opp et møbel, er det mange ting å ta hensyn til om resultatet skal. Aleksandra (34) lever av å pusse opp og selge møbler fra FINN! En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater.


Spiderman sengesett junior

Det gjelder bare å holde. Enten det er furu eller grovbørstet eik , antik eller fin eik , benytter vi i hovedsak oljer fra Osmo,. Til slutt friskes møblet opp med Liberon Voks i en eller annen farge, eller en . Vi har en spisestue i oljet eik , som naturlig nok har gulnet en del, all den tid den er over år gammel. Og holder det å bare pusse overflaten litt før man oljer?


Jeg må gjøre noe med spisebordet mitt i oljet eik , som akkurat nå er et gult fremmedlegeme på stua. Du kan ikke laste opp vedlegg. Skal pusse opp et spisebord med stoler til.


Spiderman sengesett junior

Jeg har pusset opp en spisestue som var lakket eik. Bøk har stort sett jevn farge mens venene i eik ofte plassert i forskjellige ringer med skarpe grenser. Enkle råd for bord i heltre.


Svampen eller kluten vris deretter hardt opp og tørk det av bordet etter noen minutter. Gammelt bord som kunne endt på fyllinga. Her etter puss , lakk og klarlakk. Jeg prøvde først med sandblåsing, men ga det fort opp pga mangel på tilgjengelige fasiliteter. Syns det er så gøy å pusse opp ting som ser skikkelig shabby ut!


På sikt har jeg kanskje lyst til å pusse den ned og male den i en knæsj farge, men foreløpig var . Stoler, bord , kommoder og senger. Vi får inn mange stoler, og en del bord , kommoder og senger – for det meste. Hun pusser , limer, snekrer og restaurerer. Transport av et bord fra Oslo til Senja i Troms.


Pusse opp bordplate. Følgende bruksanvisning kan brukes til både ask, bøk og eik. Bruk svampen din eller fingrene til å ”kna” i såpeblandingen slik at den er grundig rørt opp og skummer. Da kan det være en god ide å pusse bordet med et sandpapir 180- 2eller en pussesvamp når. DIY spisebord tips og råd.


Spiderman sengesett junior

Flekker på bord og stoler er ikke nødvendigvis en skade i treverket. Spesielt bøk og eik kan få ”vindrisser” – små revner mellom årene. Er det kommet hakk og merker i bordet kan man pusse lett i treets retning med en fint sandpapir før. Daglig rengjøring: Vri opp en klut med rent vann og tørk over.


Beiset spisebord fra programmet Eventyrlig Oppussing i Kinn. Vedlikehold av bord - Møbeleksperten i Illums Bolighus gir deg verdifulle råd. Bilde: Når du behandler et bord eller en stol (påfører såpespon, olje eller pusser ) må du.


Såpebehandlet eik krever litt mer vedlikehold enn oljet eik , og får lettere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg