mandag 16. september 2019

Slutte å røyke vektøkning

Når du slutter å røyke , er det nokså vanlig å gå opp litt i vekt. For de fleste er vektøkningen liten - til kg, og mange er tilbake til tilnærmet normal vekt etter et år . Det er vanlig å gå opp i vekt når man stumper røyken. Fire av fem går opp i vekt etter å ha sluttet å røyke.


Redd for vektøkning i forbindelse med snus- og røykeslutt?

Få tips om hvordan du holder vekten etter at du slutter å røyke. SLUTTE Å RØYKE : Ifølge ekspertene stemmer det ikke at alle som slutter å røyke går opp i vekt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer . Vektøkning som følge av røykestopp kan føre til at lungefunksjonen fortsetter å være like dårlig som før man sluttet å røyke.


Det er ikke ekstra trøstespising som gjør at de fleste går opp i vekt når de slutter å røyke. Sveitsiske forskere har gjort en møkkajobb, . Stemmer det at man går opp i vekt når man slutter å røyke ? Hva kan man gjøre for å unngå det?

Vi har listet opp kunnskap og råd til deg. Helsefordelene ved røykeslutt overvinner noen ekstra kilo på kroppen. Da er det ikke så rart at du lett går opp i vekt når du slutter å røyke. Det er flere lure tips for deg som vil slutte å røyke uten å gå opp i vekt. For mange som tenker på å slutte å røyke , er vektøkning en bekymring.


For noen kan et ønske om å gå ned i vekt til og med være det som . Noen nyter en sigarett, men hvis du virkelig vil nyte livet så er det lurt å slutte å røyke. Foto: Colourbox For hver sigarett du røyker, så forkorter . Er det mulig å både stumpe røyken og gå ned i vekt samtidig? Her er tipsene du trenger:. Hoste og vektøkning er bare noen av de plagene man kan oppleve etter røykeslutt. Heldigvis er disse bivirkningene etter røykeslutt bare . Uansett årsak er det et vanskelig valg som kan føre til vektøkning og abstinenser.


Ca vil oppleve en vektoppgang ved røykelsutt, og dette skjer hos flere kvinner enn . De fleste som har prøvd å slutte å røyke oppdager at de går opp i vekt , og mange bruker derfor vektøkning som unnskyldning for å fortsette med . Slik går du ned igjen. Bruk trening som motivasjon til å slutte å røyke.

Hvis du trener regelmessig vil du kunne unngå vektøkning. Mange bruker vektøkning som en . Grunnen til at jeg ikke har sluttet å røyke før nå, er av den enkle og banale. Dette frister lite da jeg er på en sunn vekt nå, og vet at jeg ikke vil . Om du tror at det er enkelt å gå ned i vekt , tar du grundig feil!


Vektklubbs psykologi-ekspert. Snakk om vektøkning , kosthold og fysisk aktivitet ved behov. Røykestopp = vektøkning.


Det er et utrivelig faktum at de som slutter å røyke som oftest legger på seg. Og mange bruker dette som en . Tips for å holde vekten. Disse rådene kan hjelpe deg å unngå vektøkning når du slutter å røyke : Tren regelmessig. Gå eller ta sykkelen til jobb eller på besøk, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg