onsdag 13. februar 2019

Morsom trening hjemme

Kanskje sofaen og en god TV-serie frister mer enn å gå til treningssenteret, men det er faktisk like lett å få gjennomført en liten treningsøkt hjemme i stua. For jeg har nemlig satt opp en . Sliter du med å rekke treningen ? Vi har samlet seks effektive øvelser du kan gjøre hjemme på stuegulvet. Dette treningsprogrammet gjør du hjemme.


Gjør treningen morsom og variert.

Vil du ha flat mage, er det mye viktigere å trene kjernemuskulaturen gjennom øvelser som for . Perfekt for deg som vil trene hjemme. FIKK PRØVE: Journalist Tone Ra Pedersen synes TV-spill som treningsform var morsomt. Full kroppstrening – Ingen vekter. Fokus: Styrke og kondisjon.


Knebøy repetisjoner, sett. Welde mener at det er fullt mulig å gjøre mye bra trening hjemme eller . Er du glad i spenst trening ?

Jeg synes det er kjempegøy! Innimellom tar jeg meg en skikkelig spretteøkt hjemme i kjelleren. Hjemmetrening – grunnleggende øvelser. Utfall er en god øvelse som trener både lår og setemuskulatur. Tenk deg å ha en person som kun tenker på hvordan nettopp din trening kan bli morsommere og mer effektiv.


Vaffeløkta er en annen morsom måte å kombinere styrketrening. Lyst til å prøve en annerledes treningsøkt? Kortstokk- trening er morsomt , spennende, uforutsigbar, effektiv og ikke minst . Trening med kortstokk!


Synes du styrketrening kan være litt kjedelig? Her får du tips til morsom trening med sklimatter eller kluter - korte men veldig effektive økter. Daily Workouts tilbyr over 1øvelser som kan gjøres hjemme i stuen. TRENING HJEMME : Effektiv hjemmetrening trenger ikke ta lang ti du må bare. Og du trenger ikke engang dra på trening.


For det første så kan det jo være deilig å bare slappe av hjemme , gå i pysjen hele dagen og la humla suse litt. Enkle og morsomme øvelser du kan gjøre hjemme for å gå ned i vekt. Aerobic øvelser og styrketrening (anaerobic), hver og en vil hjelpe deg .

Med en runde høyintensiv trening , som du kan ta hjemme på ditt eget. Det blir effektiv, morsom og avvekslende trening måned etter måned. All slags trening blir gøyere sammen med en venn - og dessuten kan dere pushe hverandre.


PT-en tipser: Slik trener du hjemme uten utstyr. Og flere av familiene kjøpte Bravo-materiell for å kunne leke med barna hjemme , forteller gründer Heidi . Kom i superform med svært effektiv og morsom hjemmeonlinetrening ! Styrketrening for løpere: Effektive øvelser for deg som løper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg