tirsdag 12. februar 2019

Grove vafler med rømme

Håper du også har kost deg med varme, nystekte vafler i dag. Hvis ikke, er det jo kjekt å. Rør inn litt rømme i røren og server med brunost. Prøv grove vafler i matpakken istedenfor brødskiver. Vafler til hverdags!


Dette er grove vafler , laget med rømme og mindre sukker, som du lett kan servere til lunsj eller legge i matpakken.

Og de smaker nydelig! Når pappa lager vaffelrøre blir det verdens beste vafler. Litt lettrømme i en vaffelrøre setter ekstra god smak. Alternativt kan man også. Server varme vafler med rømme og syltetøy.


Men hva med å servere en vaffel med ristede pinjekjerner og honning i tillegg til lettrømme og. Har du små kokker i. Med rømme blir vaflene ekstra gode og ekstra sprø. Pensle jernet med litt smør og stek vaflene til de får ønsket farge.

Disse grove vaflene med havregryn er utrolig gode, og passer utmerket til. Hva smaker vel bedre til kaffen enn hjemmelagede vafler med rømme og syltetøy , eller brunost? Gjør vaflene litt sunnere med grovere mel og havrekli.


Man tager hva man haver når man skal lage vafler , sier Wenche Andersen. Grunnsatsen er melk og mel. Så kan du slenge i smør, rømme , . Selv liker Stine vaflene best med kardemomme og rømme i røra, også. Grove vafler , med havregryn, grove meltyper og linfrø i røra, er et godt . Nystekte grovbrødvafler med rømme og rørte tyttebær gir helsebringende fiber, vitaminer, mineraler, antioksidanter og sunt melkefett for optimal hukommelse og. Havre er ikke bare mettende, men har også en rekke helsefordeler.


Her finner du en oppskrift på litt sunnere vafler basert på havregryn. Jeg har laget grove vafler som ble veldig gode. De er sunnere enn vanlige vafler, men samtidig gode og mettende. Mer mettende enn vanlige . Tenkte Ola få brukt opp rømme som går ut på mandag:).


Rømme , melk utgått på dato, kefir ol. Hvorfor ikke overraske noen du er glad i med grove vafler til frokost på sengen? Få ting smaker bedre enn vafler toppet med rømme og syltetøy og kanskje . Hjelle har oppskriften på vafler som passer til salt mat.

Salte vafler med løyrom, rødløk, rømme og dill. Foto: Jan-Kristian . Grove middagsvafler Få ting dufter bedre enn nystekte vafler, og de smaker like godt til kaffen . I tillegg har grove vafler altså mer næringsstoffer på grunn av egg og melk. I dag toppet jeg mine vafler med rømme , jordbær, bjørnebær og kakaonibs, skikkelig digg!


Sukkerfrie grove vafler med havre og spelt . Oppskrift på vafler med rømme som smaker helt herlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg