mandag 11. februar 2019

Minicruise københavn oslo tilbud

Finn aktuelle tilbud , restplasser og billige reiser på minicruise og reiser til København. Les mer om de ulike tilbudene her. Et avslappende og opplevelsesrikt cruise.


Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Tilbudet du søkte er dessverre ikke lengre tilgjengElig. Her finner du derimot aktuelle tilbud.


I tillegg til de vanlige rutereisene, kan du bestille minicruise og ulike andre pakkereiser. Våre tilbud er bare tilgjengelig i en begrenset periode. Sagas venner er nokså sjelden, men de får ofte gode tilbud generelt. Komplett tannlegeundersøkelse med AirFlow hos Oslo Sentrum Tannklinikk. Du betaler 1kroner ved.


Minicruise københavn oslo tilbud

Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme. Vi tar deg med på cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige. DFDS er samarbeidspartner med P4.


Indhol nætter for personer. Ukentlige Avganger . Hva med Et deilig avbrekk fra hverdagen? Få inntil rabatt på alle firesengs lugarer på utvalgte datoer i juli.


Minicruise københavn oslo tilbud

Langesund ligger kun timer med bil fra Oslo. Tag på minicruise med Oslobåden fra København til Oslo og tilbring en dag i. Jeg har gavekort til Dfds Minicruise fra København til Oslo med Ca timer i Oslo inden færgen sejler retur til København. Bestiller du et Minicruise til København , kan du nyte to fantastiske og avslappende . Gavekortene gælder for op til 4 . Stena Line bringer dig til Norge via færgeruten Frederikshavn- Oslo.


Et Opplevelsesgavekort på Cruise for personer. MiniCruise med dag i Oslo tilbydes kun med afgang mandag aften. Underholdning ombord på Københavnbåten og opplevelser i København. Fra København : Afgang januar eller marts.


Minicruise københavn oslo tilbud

Færgen er udstyret med restauranter, barer, toldfri shopping m. Nå kan du stikke av med et cruise til herlige København på utvalgte datoer fra kun 48. Rejsetilbud Rejsetilbud med Cruise. Cruise er en rundrejse med skib, hvor du blot skal tænke på at pakke din kuffert én gang.


I den ene ende af skalaen er der én nats- minicruise imellem for eksempel København og Oslo , og i den . Og fra Oslo til København kan du få billett for rundt 3kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg